Hívj Minket bizalommal

Nagy Gyula: +36-70-40-99-444 | Nagy Judit: +36-70-40-99-333

A kezelést végzi:
Nagy Judit

Természetgyógyász, Kineziológus
Bejelentkezés: 06-70-40-99-333
Ideje: 50 perc
Ára: 12.000 Ft

A masszázs képes megváltoztatni a hangulatodat, és a hatását nem csak aznap, de akár egész héten is érezheted.
Az ajánlat csak Nők részére felhasználható! Ne érezd magad feszélyezve, nyugodtan engedd el magad, a masszázst csak Női masszőr végzi!
A Thai Masszázs egyensúlyba hozza a testet és a lelket!
A fájdalomcsillapító masszázs során, speciális fájdalomcsillapító (akupresszúrás) pontok masszírozásával, nyomásával oldják a testben kialakult blokkokat, megindítják az energiaáramlást, ezáltal megszűnik a fájdalom

A Személyre szabott stresszoldó kezelés szervezetre gyakorolt jótékony hatásai, többek között: enyhíti a stressz okozta izom-, izületi merevséget,fej és végtag fájdalmakat, jobb alvást biztosít, fokozza az izmok teljesítőképességét.
A bangkoki wat po aroma olajos masszázs a thai masszázsnak egy később kialakult változata, ami szintén az energiautak felszabadításával járul hozzá a jobb közérzethez és a felszabadultabb állapothoz.
Az energiacsatornákra hat, a fizikai testen keresztül az energiatestet harmonizálja. Oldja az energetikai blokkokat, ellazítja a testet és a lelket, csillapítja a fájdalmakat, méregtelenít, aktivizálja a vér és nyirokkeringést, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Így betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas

A vendég hangulata és igénye szerint összeállított aromaolajokkal terápiás módszerrel történő masszázs.

aroás jó


YOUTUBE csatornánkon további érdekességeket,információkat találsz !
IRATKOZZ FEL TE IS CSATORNÁNKRA!