EGÉSZ TESTES GYÓGYMASSZŐRI VITALIZÁLÁS -CSONTKOVÁCSOLÁS * A FÁJDALOMMENTES ÉLETÉRT

EGÉSZ TESTES GYÓGYMASSZŐRI VITALIZÁLÁS-CSONTKOVÁCSOLÁS* A FÁJDALOMMENTES ÉLETÉRT a Fájdalom és Stresszoldó Központban!
Bejelentkezés: Nagy Gyula Gyógymasszőr, Reiki Nagymester/Tanár,Pszichológus konzulens                           Tel:+36-70-40-99-444       Díja:12.000 Ft./ alk.
Ez a speciális, több részből álló kezelés, már akár az első alkalommal megszüntetheti a fájdalmaidat.

A terápiával elsősorban a mozgás szervrendszeri problémák kezelhetőek a nyugati, hagyományos orvoslás kiegészítéseként, adott esetben alternatívájaként, hogy műtéti beavatkozás nélkül megszüntessék vagy megelőzzék az olyan gerinc- és mozgásszervi panaszokat, mint a gerincfájdalom, derékfájás, hátfájás, nyaki fájdalom, gerincsérv, porckorongsérv

Kezdünk az anamnézis átnézésével, átbeszéljük a problémát, majd egy vizuális és manuális állapotfelmérés történik.

Mindenen esetben törekszünk a test szimmetriájának a visszaállítására, mely a kezelés során egy kb: 50 fogás-mozdulatsor alkalmazásával történik.

A test szimmetriájának visszaállítása, kimozgatása előtt, egy rövid ellazító masszázs történik, mely elősegíti a blokkok oldását, az izmok, ízületek fellazítását.

A  kezelés további menete során, még további 5 féle kezelésből választhatsz, mely mindig személyre szabottan ,a korodnak és állapotodnak megfelelően történnek,

Ezek lehetnek hagyományos kezelések: köpöly, gerincnyújtó pad, akupresszúra és reiki kezelések: energia kezelés,csakra tisztítás-harmonízálás.

*(A gyógymasszőri kimozgatás ,nem összetévesztendő a Manuálterapeuták által végzett csontkovácsolással, ugyanis Magyarországon azt csak orvosi egyetemet végzett személy végezhet)