Elérhetőségek 

NÁLUNK TE VAGY A KÖZPONTBA! VENDÉGEINK 50-120 PERC KÖZÖTTI IDŐT TŐLTENEK NÁLUNK! Egészségügyi intézményekben 5-10 percet tudnak rád szánni! Fájdalom és Stresszoldó Központunk célja ,a hozzánk fordulóknak komplex segítséget nyújtani, úgy fizikai,mint lelki síkon,holisztikus szemlélettel. A NÁLUNK töltött 50-120 perc , az az idő, amit veled töltünk, neked segítünk, és nem az a 2-3 óra, amit máshol várakozással tőltesz , hogy sorra kerülj, majd mire elmondanád, hogy miért is jöttél, már el is küldenek!

KÖZPONTUNK BUDAPESTI CÍME  BUDAPEST XIII. PANNÓNIA U.13. 4.em.3.aj.,43-as kapucsengő !

VÁRJUK KEDVES VENDÉGEINKET MAGLÓDON A KÁLVIN UTCA 2. SZÁM ALATT IS!

YOUTUBE CSATORNÁNKON TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEKET,INFORMÁCIÓKAT TALÁLSZ ! IRATKOZZ FEL TE IS CSATORNÁNKRA!  : https://www.youtube.com/channel/UC7v4OmIhS9XusyS3QnbWOUw?view_as=subscriber

Nagy Gyula: Életterapeuta, Gyógymasszőr, Reiki Nagymester/Tanár, : +36-70-40-99-444

Nagy Judit:Kineziológus,Természetgyógyász,Kinesio tape terapeuta,Reiki mester, +36-70-40-99-333

Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig 10-18 óráig.

Központunk a nem fogadott hívásokat ( amennyiben nem rejtett, vagy külföldi szám!) visszahívja!

A terápia szót átvitt értelemben használjukJavító eljárás, amely egy gondot, problémát megbeszél, figyelmet lekötő állapoton javít. Az emberi kapcsolatokra az egymásra figyelés és a kommunikáció is jó terápia. A környezetváltozás lehet egy működő terápia, ha az ember kikapcsolódásra vágyik,stb.

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet, pszichoterápiát nem végzünk. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat!