Hívj Minket bizalommal

Nagy Gyula: +36-70-40-99-444 | Nagy Judit: +36-70-40-99-333

YOUTUBE csatornánkon további érdekességeket,információkat találsz !
IRATKOZZ FEL TE IS CSATORNÁNKRA!

“VIGYÁZZ A TESTEDRE MERT AZ AZ EGYETLEN HELY, AHOL ÉLHETSZ”

A kezelést végzi:
Nagy Gyula

Csontkovács, Életterapeuta
Tel: +36-70-40-99-444
Ára: 15.000 Ft/ alk.
Hozzánk nem kell évekig járni! Tapasztalatok alapján egy adott probléma 1-3 alkalom után megoldódik!

Gyógymasszőri kimozgatás-csontkovácsolás +2 kezelés választható, gerincnyújtó gravitációs pad,, köpölyözés,reiki kezelés (igény szerint)
Ha egy mondatban kellene összefoglalni, miért ajánlatos gyógymasszőri kimozgatásra járni, mi lenne az? A gyógymasszőri kimozgatás megadja a betegnek az esélyt, hogy a klasszikus gyógyszer-műtét opció helyett mást is választani tudjon, hisz egy megműtött hátgerinc már soha sem lesz egészséges. A fájdalom nem betegség, hanem jelzés. A csontvázunk teljes szerkezete szoros kölcsönhatásban van egymással. Egy – egy lokális tünet kialakulását szinte mindig a szimmetria elvesztése, a sok egyéb elmozdulás, elferdülés összessége okozza, ezért ameddig az egész vázrendszer teljes rendbetételével nem foglalkozunk, nem oldható meg tartósan a kialakult probléma sem. A hát és derékfájdalmakat tartósan megszüntetni csak azok kiváltó okainak megszüntetésével, gyógyításával lehet. Nem létezik olyan gyógyszer, mely a vázrendszerben vissza tudja állítani a szimmetriát!!!

Gravitációs pad : Egy orvosi vizsgálat szerint – ahol műtéti úton ültettek be nyomásérzékelőt a harmadik ágyéki csigolyához – a beteg testsúlyának 60%-ra van szükség ahhoz, hogy a lumbális szakaszt megfelelő intenzitással nyújtsuk meg. Ez nagyjából megfelel a gravitációs nyújtópad 60 fokos dőlésének. Ebben a pozícióban megtapasztalhatod a nyújtópad előnyeit a deréktájéki fájdalmak megszüntetésében, a szalagok izmok ellazulásában.

További jótékony hatásai:
A megnövekedett vérellátás tápanyagokat, oxigént juttat az agyba. Egy tanulmány kimutatta, hogy az agyműködés 7%-kal gyorsabb és 14%-kal pontosabb, míg fordított helyzetben vagy!

KÖPÖLY! ŐSI, EGYSZERŰ, TEHÁT JÓ! MELLÉKHATÁSA NINCS!

A köpölyözés, mint gyógymód az ókorból maradt ránk. Már az ősi Egyiptomban használták. Az ókori görögöknél a neves orvosok emblémája volt a köpöly. Megjelenik a kínai gyógyászatban, és később a magyar népi gyógyászatban is elterjedt gyógymódnak számított. A köpölyözés külső, fizikális gyógymód. A köpölyözés során a vákum hatására, a kezelt területen, a kapillárisok kitágulnak, ez friss vér és több oxigén beáramlását teszi lehetővé, ami egyenletesen átjárja a kötőszöveteket. Az elhasznált vért, a nyirok- és anyagcsere végtermékeit a véráramba pumpálja, amelyek a vesék irányába áramlanak. Megtisztítja a szöveteket a salakanyagtól. A vákuum szívóhatásával vérbőséget okoz az adott területen, javul az itt lévő bőr, izom, valamint a területhez tartozó belső szervek vérellátása, vérkeringése, anyagcseréje, valamint a helyileg fellépő vérbőség aktivizálja a szervezet egy vagy több meridiánját, s így fokozza a bioenergia áramlását. További kezeléssel localisan hisztamin szabadul fel, ill. fokozódik az érpermeabilitás; előbb csak serum, majd vér lép ki az erekből a szövetekbe – vérömleny keletkezik A keletkezett haematoma, a sajátvér terápiához hasonlóan, a proteolikus bomlás és resorptio következtében mint “autoprotein” hat, vagyis fokozza a fehérvérsejtek képződését, ill. stimulálja az immunrendszert.

*(A gyógymasszőri csontkovácsolás ,nem összetévesztendő a Manuálterapeuták által végzett csontkovácsolással, ugyanis Magyarországon azt csak orvosi egyetemet végzett személy végezhet! A “csontkovácsolást” mint népies megnevezés használjuk!)