Fájdalommentes gyógymasszőri csontkovácsolás*

köpöly1

KÖPÖLY! ŐSI, EGYSZERŰ, TEHÁT JÓ! MELLÉKHATÁSA NINCS! GYERE ÉS PRÓBÁLJ KI VALAMI JÓT!

TV.MŰSORUNKBAN,SOK ÉRDEKES INFORMÁCIÓT TALÁL :https://www.youtube.com/watch?v=KYpz2KTF9yI&t=7s

Kezelést végzi: Nagy Gyula Gyógymasszőr, Reiki Nagymester/Tanár, Pszichológiai konzulens

 Tel:+36-70-40-99-444

Díja: 12.000Ft/alk.  Ideje kb:20-30 perc

Kiegészítő Reiki kezelés 6000Ft/alk. ideje 20-30 perc

Ha huzamosabb ideje derékfájdalmakkal vagy esetleg idegbecsípődéssel küzdesz, vagy a sok ülőmunka miatt görcsösen beállt izomzatod, akkor az a szervezeted jelzése arra, hogy már nem tud megoldani valamilyen problémát.

A fájdalom múlásával, a mozgás szabadabbá válásával javul a pszichés és fizikális közérzet. Bizonyos (gerinc eredetű) szédülések, fülzúgások kezelésére is alkalmas.

A terápiával elsősorban a mozgás szervrendszeri problémák kezelhetőek a nyugati, hagyományos orvoslás kiegészítéseként, adott esetben alternatívájaként, hogy műtéti beavatkozás nélkül megszüntessék vagy megelőzzék az olyan gerinc- és mozgásszervi panaszokat, mint a gerincfájdalom, derékfájás, hátfájás, nyaki fájdalom, gerincsérv, porckorongsérv.

Milyen problémákon segíthet a terápia?

  • Gerinchez köthető nyakfájás, hátfájás, derékfájás
  • A gerinc elváltozásaiból adódó végtagokba sugárzó fájdalom, végtagzsibbadás (idegek megszorulása, „becsípődése” miatt fellépő)
  • A gerinc és nagyízületek mozgáskorlátozottságából adódó izomtúlfeszülések, fájdalmak
  • Nyakhoz köthető szédülés, fejfájás
  • A végtagok ízületeihez köthető fájdalmak közül főként a vállfájás, csípőfájdalom (a térd, könyök, csukló, boka, kezek, lábak ízületei korlátozottan kezelhetőek, sokszor igen szerény eredménnyel)
  • A porckorongsérvet (= gerincsérv), önmagában nem lehet  gyógyítani, csak a következményeit, azokat sem minden esetben (akinek izomerő csökkenése, mozgáskoordinációs zavara van, vagy vizelet, székletürítési zavara van, mely porckorongsérv által okozott, ideggyök, esetleg gerincvelő megnyomódásából adódik azt a pácienst nem javasolt kezelni, mert lehet vele ártani is). Persze a következmények (fájdalom, zsibbadás, mozgáskorlátozottság) enyhítése, megszüntetése jelentős eredmény!

*(A gyógymasszőri csontkovácsolás ,nem összetévesztendő a Manuálterapeuták által végzett csontkovácsolással, ugyanis Magyarországon azt csak orvosi egyetemet végzett személy végezhet! A “csontkovácsolást” mint népies megnevezés használjuk!