Fogyasztó, Narancsbőr elleni masszázs kézi vákuumozással!

cellulite-factor

Díja:8000 Ft

Nagy Judit:Természetgyógyász, ReikiNagymester/Tanár,Kinesio Tape Terapeuta   Bejelentkezés:06-70-40-99-333

TV.MŰSORUNKBAN,SOK ÉRDEKES INFORMÁCIÓT TALÁL :https://www.youtube.com/watch?v=KYpz2KTF9yI&t=7s

Végy igénybe profi segítséget,FOGYJÁL AKÁR TÖBB CENTIT a kényes testtájakról és tüntesd el a narancsbőrt!
A leghatékonyabb zsírbontás érdekében egyéni érzékenység szerint összeállított zsírbontó készítménnyel történik a kezelés!

Minél korábban elkezdesz harcolni a narancsbőr ellen, annál könnyebben és gyorsabban tudsz megszabadulni tőle. Sajnos a cellulit harc még a vékony és fiatal lányokat is érinti, sőt! Mindenesetre akkor se szomorkodj, ha most jelentek meg bőrödön az első rögöcskék, és akkor se, ha már régóta küzdesz vele, mert mindenre van megoldás!

Eltűnik-e teljesen a narancsbőr? Amennyiben valaki követi a javasolt kezelési tanácsokat és rendszeresen jön a megadott kezelésekre, a narancsbőr TELJESEN eltűnhet és a bőr teljesen sima lehet.
Szabadulj meg a cellulitos combtól és fenéktől!

Mivel a narancsbőrt a méreganyagok felhalmozódása, a kötőszövetek megvastagodása és a pangó nyirokfolyadék okozza, ezért megszabadulni, tőle is a keringés élénkítésével a legegyszerűbb. Ezért olyan speciális masszázst kapsz, ami segít, hogy az érintett területeken meglazuljanak a zsírszövetek, több vért és oxigént kapjanak a sejtek, a nyirokkeringés pedig élénkebb legyen, így gyorsabban kimossa a méreganyagokat. A masszázs kézi vákuumozással történik.

Fogyasztás,bőrápolás, bőrfiatalítás, cellulit, narancsbőr, striák ELLENI KEZELÉS!

A kezelés ideje: 30 perc.

Closeup of cellulite skin at woman buttocks on a white