Hívj Minket bizalommal

Nagy Gyula: +36-70-40-99-444 | Nagy Judit: +36-70-40-99-333


A kezelést végzi:
Nagy Judit

Természetgyógyász, Kineziológus
Bejelentkezés: 06-70-40-99-333
Ára: 15.000 Ft./ 50 perc

Hozzánk nem kell évekig járni! Tapasztalatok alapján egy adott probléma 1-3 alkalom után megoldódik!

A nyirokmasszázs egy speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást, megszünteti a nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, segíti a sejtek és a szövetek regenerálódását, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglevő gyulladások gyógyulását.
Sokáig csak az egészségügyi intézetekben volt elérhető szolgáltatás a nyirokmasszázs, amely a végtagok és a test rehabilitációjára és esztétikai helyreállítására szolgált, azonban ez most önnek is elérhetővé vált.
A nyirokdrenázs sohasem fájhat, a kezelés alatt és után is kellemes érzetet kell keltenie.
Nincs káros mellékhatása.
A nyirokmasszázs sok betegség kezelésében rendkívül hatásos; de egészségünk megőrzése érdekében is alkalmazhatjuk, hatékonysága kiemelkedő a narancsbőr kezelésénél is.
.A nyirokdrenázs ritmikus, gyengéd mozdulatai kellemesen ellazítják a testet. Ez a masszázs vegetatív idegrendszerre kifejtett, harmonizáló, nyugtató hatásának köszönhető. Nem ritka, hogy elalszunk kezelés közben. Ezért legjobb, ha utána már nincs más fontos, nagyobb aktivitást igénylő feladatunk, de legalábbis van egy kevés időnk pihenni, mielőtt újra útra kelnénk.
Nélkülözhetetlen a bőséges folyadékfogyasztás! Legalább napi 2 liter folyadékot igyunk meg -gyógyteákat, ásványvizet, frissen centrifugált zöldség- és gyümölcslevet stb. Ha a vér nem elég híg, romlik a keringés, hiszen a nyúlós, tapadós, sűrű folyadék nehezen képes áramolni. Így rosszabb lesz a sejtek tápanyag- és oxigénellátása, valamint a bennük keletkező bomlási termékek elszállítása
Krónikus problémák esetén a nyirokmasszázst csak kúraszerűen érdemes használni. Egy erősen elsalakosodott testet nem lehet egy kezelés alatt megtisztítani.

Mikor segít a nyirokmasszázs?

– Idegesség, koncentrálóképesség csökkenésének és alvászavaroknak a kezelésére
– Méregtelenítő, regeneráló kúrák kiegészítéseként.
– Ödémás, táskás szemek, duzzadt arc
– Cellulitisz (narancsbőr); gyakori alsó végtagi ödéma
– Általános immungyengeség, asztma; allergiák, visszatérő felső légúti fertőzések, melléküreg-gyulladás
– Migrénes fejfájás; agyvérzés utáni állapot
– Mellműtétek után, különösen, ha a hónalji nyirokcsomókat is kivették; ebben az esetben a nyirokdrenázs megelőzi a nemritkán kialakuló karödémát, különösen, ha a műtét után hamarosan elkezdődik a kezelés.
– Ízületi gyulladások, reuma, csigolyabántalmak és csonttörések után a regeneráció gyorsítására
– Gyomor- és bélrendszeri panaszok


YOUTUBE csatornánkon további érdekességeket,információkat találsz !
IRATKOZZ FEL TE IS CSATORNÁNKRA!