Szeretet és lélekmasszázs

holisztikus

Kezelést végzi: Nagy Judit Reiki Nagymester/Tanár, masszázs oktató 06-70-40-99-333

Nagy Gyula Reiki Nagymester/Tanár,gyógymasszőr  06-70-40-99-444   Kezelés ára: 12.000 Ft.

A masszázs, kizárólag hölgyek részére szól!

A test és lélek egyensúlyát helyreállító holisztikus masszázst Magyarországon kevés helyen használják, így az első között lehetsz, akik megtapasztalják, milyen is, amikor egy látszólag megfoghatatlan, mégis minden mozzanatodra kiható részedet, a lelkedet kezelik a masszázs során.

A Szeretet és lélekmasszázs lényege, hogy az izmok elernyednek, a feszültségek szétoszlanak, a test és a lélek tökéletes harmóniába kerül

A Szeretet és lélekmasszázs technika az akupresszúrát, a kineziológiát és a reflexológiát ötvözi.

A ruhában végzett, finom mozdulatokkal dolgozó masszázs Alfa-hullámokat kelt az agyban, így egy különleges, álomszerű állapot jön létre. Sok vendég számol be a masszázs során tapasztalt különös érzésekről, lebegésről, de akár testen kívüli élményről is.

A tökéletes ellazulásnak köszönhetően a masszázs során valóban úgy fogod érezni, mintha a lelkedet simogatnák, a gátlások feloldódnak, a feszültségek megszűnnek benned.

Minden masszázsnak számos előnye és jótékony hatása van, és a különböző változatok jellemzően egy-egy hatást kiragadva igyekeznek felerősíteni, fokozni annak előnyeit. Az egyik legszebb és legspirituálisabb összetevő kétségtelenül az a bizalmi állapot, ami a masszírozó és a masszírozott között létrejön – ezt a különleges kapcsot erősíti meg a  Szeretet és lélekmasszázs.

Időtartam kb: 1 óra

szeret