Kinesio Tape ragasztás és konzultáció kimozgatással .

kinesiology-tape

Nagy Judit:Természetgyógyász, ReikiNagymester/Tanár,Kinesio Tape Terapeuta   Bejelentkezés:06-70-40-99-333

Díja: 10.000 Ft.


A kezelést szakképzett, kinesiology tape terapeuta szakember végzi. Az ár tartalmazza a konzultáció díját, ragasztást a felhasznált anyagot egy testrészen valamint a kimozgatást. Időtartama: kb.30 perc

Fájdalom,sérülés esetén a felhelyezést követően azonnal érezhető a Kinesio Tape elsődleges hatása.

TV.MŰSORUNKBAN,SOK ÉRDEKES INFORMÁCIÓT TALÁL :https://www.youtube.com/watch?v=KYpz2KTF9yI&t=7s

A “Kinesio Tape” gyors segítséget nyújt az izom és ízületi fájdalmakra, lerövidíti a gyógyulási időszakot
Megőrzi a páciens mozgásszabadságát akár sportolás, zuhanyzás közben, nem korlátozza vagy akadályozza a beteget munka vagy más, a mindennapi élethez tartozó tevékenység gyakorlása során.

A kineziológiai tapaszok célja, hogy segítséget nyújtsanak az izom- és ízületi fájdalmakban, és lerövidítsék a gyógyulási időt. Az izomtónus javításával, az ödémák csökkentésével, a nyirokkeringés fokozásával és a teherbírás növelésével a hát, a nyak, karok, lábak vagy az ágyéki gerinctáji fájdalmak, húzódások enyhítésében is segítséget nyújt
A passzív kimozgatás az ízület külső erővel történő átmozgatása. A kimozgatások-nyújtások lényege, az úgynevezett funkcionális ízületi blokkok megszüntetése, a beszűkült mozgástartományok javítása, a szalagrendszer dinamikájának és statikájának, valamint az ízület normál nyugalmi állásának helyreállítása hirtelen mozdulatok és fájdalom nélkül.

A Kineo Tape különösen ajánlott háti, nyaki és ágyéki gerinctáji fájdalmak, húzódások, rossz tartás, rossz mozdulat, stressz következtében kialakult fokozott izomtónus, izomgörcs esetén, valamint térdtáji, combizom, bokatáji sérülések, Achilles-ín gyulladás, talpi fascia gyulladás, teniszkönyök váll rotátor köpeny szindrómája, instabilitása, bicepsz izomgyulladás esetén.

A rugalmas tapaszok egyáltalán nem akadályoznak a szabad mozgásban, és hamarosan már a fájdalom sem fog.

Athletes-using-Kinesio-Tape