Hívj Minket bizalommal

Nagy Gyula: +36-70-40-99-444 | Nagy Judit: +36-70-40-99-333

A kezelést végzi: Nagy Judit Természetgyógyász, Kineziológus Tel.: 06-70-40-99-333 Kezelés ideje 100-120 perc Díja: 30.000 Ft Az alábbi 2 órás nagy terápia előtt, igény esetén van lehetőség, egy 1 órás állapotfelmérő, problémamegoldó tréningre. Az első, és legfontosabb: nem ciki több szakembert felkeresni, ha számodra az első nem a legmegfelelőbb! Tréning ára: 15.000 Ft. ideje 50-60 perc. Hozzánk nem kell évekig járni! Tapasztalatok alapján egy adott probléma 3-5 alkalom után megoldódik!

KINEZIOLÓGIA ,TE TUDOD, HOGY HOGYAN SEGÍTHET NEKED IS?  “Az Egészség Mindenkinek Jár”

Mindenkin segít ez a módszer? Ez a módszer segítséget nyújthat mindazoknak, akik le szeretnék venni álarcukat és meg akarják valósítani álmaikat. Segítséget nyújt abban, hogy elengedjük régóta dédelgetett félelmeinket, gátlásainkat és hogy végre egy teljesebb, boldogabb életet élhessünk. A tudat működése a meghatározó mindenki életében. Attól, hogy valaki nem tudja, mi történik pontosan a kezelés során, de változtatni szeretne az életén és elfogadja a segítséget, akkor a módszer működik. Abban az esetben azonban, ha az egyén teljesen elutasító, ragaszkodik a problémáihoz, és nem tesz meg semmit annak érdekében, hogy változzon valami, akkor a kineziológus nem tud segíteni.

“Vigyázz a testedre, mert az az egyetlen hely, ahol élhetsz.”

Mi a teendő, ha megvan a probléma forrása? Egy speciális technikával felkészítjük a pácienst arra, hogy tudatalattijából felengedje ezeket az emlékképeket. Ekkor izomteszteléssel beazonosítjuk az okokat kiváltó tényezőt és keletkezésének idejét. Megnézzük, hogy milyen érzelem van emögött és az úgynevezett viselkedési barométer széles palettáján bemérjük, hogy melyik az az érzelem, amit ő akkor az adott helyzetben érzett. Minden negatív érzelemnek megvan a pozitív párja, így a jelenben újra átélt emlékek egy oldási technikával átalakíthatók pozitívvá és lebonthatók azok az energiai gátak és tudati minták, melyek akadályozzák az életet. Fontos tudni, hogy a kineziológus sosem gyógyít, hanem kezünkbe adja az öngyógyítás kulcsát, és visszaállítja kiegyensúlyozott állapotunkat. Segítséget nyújt mindabban, ami nem visszafordíthatatlan testi vagy lelki károsodás, tehát az öngyógyító erők még beindíthatók. A kineziológia az öngyógyító folyamatok beindítás amellett, abban is tud segíteni, hogy a páciens rájöjjön, mitől alakult ki betegsége, és egy oki terápiát kap ahhoz, hogy a fizikai gyógyulás után se alakuljon ki ugyanaz, vagy egy hasonló típusú betegség. A valódi gyógyulás az igazsággal való szembesülés nélkül nem lehetséges, ezért érdemes az orvosi kezelések mellett a kineziológiával is megnézni, hogy miről is szól a betegség. Milyen problémákon segíthet a kineziológia? Minden embernek vannak olyan területei és problémái, amit folyamatosan ismételget. Mindig ugyanazokat a köröket futja, de szenved tőle, vagy tudja, hogy másként kéne viselkedni. Lehetséges, hogy ismerjük, miből kéne kilépni, de ez egyedül nem megy, hiszen nem látjuk magunkat kívülről. Ezek a problémák lehetnek a teljesség igénye nélkül a stressz okozta feszültség, tanulási nehézségek (dyslexia, stb), félelmek, szorongások, kommunikációs és kapcsolatteremtési problémák. De ilyenek lehetnek a beilleszkedési-, pályaválasztási- és az önértékelési zavarok. Az allergia, a pánikbetegségek, ágybavizelési problémák, a felesleges kilók. Segíthet azoknak is, akik rendszeresen olyan partnert választanak, aki nem becsüli meg őket és azoknak is, akik minőségi változást szeretnének elérni életükben, harmóniát kívánnak maguk körül. Ha valaki nem érzi jól magát a bőrében, de nem tudja pontosan, hogy ennek mi lehet az oka, és változtatni szeretne, akkor is érdemes felkeresnie egy kineziológust. Hány kezelés szükséges a problémamegoldáshoz és mennyibe kerül? Ez mindig esetenként változik. Attól függ, hogy milyen régi és milyen mély a probléma és legfőképpen az egyén változásra való képességétől. Előfordul, hogy egy alkalom is elegendő, de általában 3-5 kezelésre is szükség van. Időben körülbelül 1-2 óra hosszát tart.

YOUTUBE csatornánkon további érdekességeket,információkat találsz ! IRATKOZZ FEL TE IS CSATORNÁNKRA!