Női fájdalommentes CSONTKOVÁCSOLÁS *a könnyed mozgásért+1 választható kezelés.

Női fájdalommentes CSONTKOVÁCSOLÁS *a könnyed mozgásért+1 választható kezelés a Fájdalom és Stresszoldó Központban! A kezelést kizárólag csak nők vehetik igénybe!

CSATORNÁNKON SOK ÉRDEKES INFORMÁCIÓT TALÁL :

https://www.youtube.com/channel/UClnJXK8sQjxiWYB8gYrkXww?view_as=subscriber

Ne érezd magad feszélyezve, a kezelést női kezelő végzi!Aki eddig félt a férfi kezelők erős kezétől,de mindig is szerette volna fájdalmait csökkenteni, most az is kipróbálhatja.
Bejelentkezés: Nagy Judit Természetgyógyász, Kineziológus, ReikiNagymester/Tanár, Kinesio Tape terapeuta                          Tel:+36-70-40-99-333       Díja:12.000 Ft./ alk.

Ez a speciális, több részből álló kezelés, már akár az első alkalommal megszüntetheti a fájdalmaidat.

A terápiával elsősorban a mozgás szervrendszeri problémák kezelhetőek a nyugati, hagyományos orvoslás kiegészítéseként, adott esetben alternatívájaként, hogy műtéti beavatkozás nélkül megszüntessék vagy megelőzzék az olyan gerinc- és mozgásszervi panaszokat, mint a gerincfájdalom, derékfájás, hátfájás, nyaki fájdalom, gerincsérv, porckorongsérv

Kezdünk az anamnézis átnézésével, átbeszéljük a problémát, majd egy vizuális és manuális állapotfelmérés történik.

Mindenen esetben törekszünk a test szimmetriájának a visszaállítására, mely a kezelés során egy kb: 50 fogás-mozdulatsor alkalmazásával történik.

A test szimmetriájának visszaállítása, kimozgatása előtt, egy rövid ellazító diagnosztikai masszázs történik, mely elősegíti a blokkok oldását, az izmok, ízületek fellazítását.

A  kezelés további menete során, még további 3 féle kezelésből választhatsz egyet, mely mindig személyre szabottan ,a korodnak és állapotodnak megfelelően történnek. A választott kezelés a kezelési időn belül , egymás után történik.

Ezek lehetnek : köpölyözés, gerincnyújtó pad,  reiki kezelés.

*(A fájdalommentes-női lágy csontkovácsolás ,nem összetévesztendő a Manuálterapeuták által végzett csontkovácsolással, ugyanis Magyarországon azt csak orvosi egyetemet végzett személy végezhet!

A “csontkovácsolást” mint népies megnevezés használjuk!)