Hívj Minket bizalommal

Nagy Gyula: +36-70-40-99-444 | Nagy Judit: +36-70-40-99-333

Az ÖN segítői:
Nagy Gyula
Életterapeuta, Life Coach
Tel.: +36-70-40-99-444

Nagy Judit
Természetgyógyász, Kineziológus 
Tel.: +36-70-40-99-333

Kezelés ideje 100-120 perc
Díja: 30.000 Ft

Az alábbi 2 órás nagy terápia előtt, igény esetén van lehetőség, egy 1 órás állapotfelmérő, problémamegoldó tréningre.
Az első, és legfontosabb: nem ciki több szakembert felkeresni, ha számodra az első nem a legmegfelelőbb!
Tréning ára: 15.000 Ft. ideje 50-60 perc.

Hozzánk nem kell évekig járni! Tapasztalatok alapján egy adott probléma 5-10 alkalom után megoldódik! 
Ez egy speciálisan összeállított többrétű kezelés, melynek során vizualizációs-relaxációs technikákkal, valamint vezetett meditáció-regresszió-reinkarnáció használatával, a kiváltó okokat szüntetjük meg! Nem tüneteket kezelünk! 

Pánikbetegség oldásának három fő célja van: az állapot tüneteinek teljes megszüntetése, az életminőség maradéktalan visszanyerése és a negatív állapotba történő visszaesésnek a megelőzése.

A különböző kezelések lényege a célorientált megközelítés, amelynek eredményeként a kezelt személy megtanulja feldolgozni-átalakítani a számára legnagyobb kihívást jelentő problémákat . A kezelés sikere nagymértékben a megfelelő terapeuta megtalálásában rejlik, akivel Ön a legjobban tud haladni.

A pánikbetegség kialakulásának rengeteg oka lehet. Ezek közül is a leggyakoribbak a lelki tényezők.

Mindennapi életünkben sajnos nem tudjuk elkerülni a stresszhelyzeteket. Az ilyen helyzeteket mindannyian máshogy kezeljük. Van, aki könnyedén túllép rajtuk, esetleg segít neki, ha megosztja valakivel, kibeszéli magából. Sajnos ez is személyiségfüggő, mert nem mindenki képes megnyílni mások előtt, és az olykor személyes jellegű problémákról sem egyszerű kitárulkozni. A feszültségek pedig hozzájárulhatnak a pánikbetegség kialakulásához.

Az is előidézheti a nem kívánt pánikbetegség kialakulásátha felborul az érzelmi egyensúlyunk, illetve a megterhelő élethelyzetek, váratlan magánéleti fordulatok is igen nagy érzelmi és pszichés terhet rónak ránk. Ha ebben az élethelyzetben nem sikerül önerőből visszakapaszkodnunk a kiinduló, stabil állapotba, könnyen kialakulhat a pánikbetegség, hiszen a megoldandó érzelmi probléma folyamatosan nyomja szívünket.

Sajnos sokan hosszú időn keresztül cipelünk megoldatlan konfliktusokból adódó lelki terheket.

pánikbetegség szorongásos rohamokkal, félelemmel és erős stresszel jár. Ismétlődően megjelenő, hirtelen előtörő pánikrohamok kísérik, illetve állandó szorongást vált ki az újabb rohamoktól való félelem. Váratlanul fellépő, gyakran ijesztő tünetei miatt sok esetben keverik össze egyes betegségekkel. 

A pánikroham gyorsan, erőteljesen támad, viszonylag rövid ideig tart, rettegés, rossz közérzet kíséri. Általában a kiváltó ok nehezen azonosítható, látszólag nem is létezik, hiszen a félelem vélt okai távol állnak a valós realitástól. Más típusú szorongásos betegségekre ez egyáltalán nem jellemző.

Az érintetteknél – akik között valamivel nagyobb százalékban szerepelnek nők – a rohamok idején felborul az önkontroll, irányíthatatlanná válik a viselkedés, heves érzelmi reakciókat produkálnak és ijesztő testi tünetek lépnek fel, mint például légszomj, szapora pulzus, remegés. A rohamot elszenvedők menekülési vágyról, időnként halálfélelemről számolnak be és azonnali segítségre lehet szükségük. Már egész fiatal korban megjelenhet, a húszas évek elején kezdődik, de idősebb korban sem kizárt a kialakulása.

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet, pszichoterápiát nem végzünk. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat!
A kezeléseket a komplementer medicina szerint az akadémikus orvoslás kiegészítéseként ajánljuk.