Stressz-félelmek oldása Speciális technikával!

 TV.MŰSORUNKBAN,SOK ÉRDEKES INFORMÁCIÓT TALÁL :https://www.youtube.com/watch?v=KYpz2KTF9yI&t=7s

Kezelést végzik: Nagy Gyula  Reiki Nagymester/Tanár, Pszichológus konzulens                         Tel:+36-70-40-99-444   

Nagy Judit:Természetgyógyász,Kineziológus ReikiNagymester/Tanár, Tel :06-70-40-99-333

Kezelés Díja: 28.000 Ft. ideje kb: 2 óra

A tartósan fennálló stressz jelentősen károsíthatja immunrendszer működési hatékonyságát, amit, ha nem kezelsz stresszoldás segítségével, könnyebben lebetegedhetsz. Ennek oka, hogy szervezeted kevésbé lesz ellenálló a különböző vírusokkal, baktériumokkal szemben, ráadásul a felgyülemlett feszültség a teljesítményedre is negatív hatással van. Érdemes tehát figyelmet fordítani a stresszoldásra!

A STRESSZ MINDEN ESETBEN KÁROS?

Bár a legtöbb esetben a stresszt negatív tényezőként ismerik, érdemes jobban megismerni ennek a testben lejátszódó jelenségnek a hatását és néhány alapfogalmat. A stressz az élőlény reakcióját, a stresszor pedig az őt fenyegető veszélyt jelenti. Ha a hatás rövid ideig tart, sok esetben doppingként hat és így például elkerülhetsz egy veszélyes helyzetet vagy egy verseny helyzetben a legjobb teljesítményedet hozhatod elő. Ilyen pl. a vizsgadrukk, vagy egy fontos esemény előtti izgulás az elvárt cél érdekében. Azonban, ha a stressz túl gyakran ismétlődik és tartóssá válik az életedben, akkor igen könnyen kimerülhetsz és teljesítményed meredek ívben romolhat.

A FAKTOROK FELISMERÉSE ÉS A STRESSZOLDÁS SZÜKSÉGESSÉGE

A stressz kezelése során egyaránt lényeges a stressz faktorok felismerése, majd ha lehetséges azok elkerülése és végül azok kezelése. Milyen esetekben érhet stressz?

  • ha emberi  kapcsolataid érzelmi feszültségekkel telítettek
  • ha folyamatosan nyomás alatt állsz, nagy elvárásoknak vagy kénytelen megfelelni
  • ha erődet meghaladó teljesítményt kell folyamatosan nyújtani
  • ha szoros határidőkkel kell együtt élned, anélkül, hogy fellélegezhetnél
  • folyamatos bizonytalanságban vagy kénytelen élni

Elsőre érdemes megvizsgálnod az életed. Mi az amin tudsz változtatni? Mit tudsz tenni, hogy minél jobban elkerüld a számodra stresszes helyzeteket? Képes vagy megszüntetni, netán csökkenteni a stressz forrását?

A SPECIÁLIS STRESSZOLDÓ KEZELÉS HATÁSA?

Nagyon hatékony, hogy ellazítsa a megfeszült izmokat, hogy elengedd a kavargó gondolataidatA kezelés alatt önkéntelenül ellazulsz és alfa/théta állapotban élvezheted a TERÁPIA jótékony energetizáló hatását.

Hatékonyan segíthetek Neked felszínre hozni az elmédben rejlő emlékeket és erőforrásokat, felfedezni és megérteni problémáid gyökerét, megoldani gondjaidat, megtalálni a benned rejlő lehetőségeket, felismerni és elérni személyes céljaidat.

A mintegy 2 órás kezelés végére nemcsak a stressznek inthetsz búcsút, hanem kipihent és energikus is leszel, mintha csak frissen ébredtél volna. A stresszoldó  kezelés hatására képes leszel jobban aludni (ha alvás problémáid vannak), kiegyensúlyozottabbá válik a hangulatod, a gondolataid, sőt, a mindennapokban jobban képes leszel a stresszel megküzdeni, kevésbé fog rád hatni.

 

Hatására felgyorsul a gyógyulás folyamata, a test regenerálódik.

 

 

hypno