Hívj Minket bizalommal

Nagy Gyula: +36-70-40-99-444 | Nagy Judit: +36-70-40-99-333

Fogyasztó regressziós kezelés a végleges karcsúsodásért a Fájdalom és Stresszoldó központban.

Kezelést végzik:
Nagy Gyula

Reiki Nagymester/Tanár, Pszichológiai konzulens
Tel:+36-70-40-99-444

Nagy Judit
Természetgyógyász,Kineziológus, ReikiNagymester/Tanár
Tel :06-70-40-99-333

Időtartama: kb 2 óra
Díja: 28.000Ft.

Ha tudod magadról, hogy egyedül soha nem fogod tudni feladni az eddigi étkezési, életviteli szokásaidat, akkor a regressziós kezelést Neked találták ki.
A puszta akarat nem lesz elég, ha a csábító ételek utáni vágynak előbb vagy utóbb engedni fogsz, és bekövetkezik a jojó-effektus. A végleges megoldást az jelenti, ha az elhízás, illetve a helytelen táplálkozási hajlam okait tárod fel, és szünteted meg. Ebben segít a regressziós kezelés.

A regressziós kezeléssel történő kezelésnek két célja van:
– Először feldolgozzátok azt a problémás érzést, mely a jelenlegi testsúly kialakításáért, és fenntartásáért felelős. Ez a jojó-effektus elkerülése miatt fontos. Ez általában regresszió segítségével történik.
– Másodsorban pozitív megerősítések,  és vezetett vizualizáció segítségével felgyorsítják és átalakítják az anyagcsere folyamatokat, hogy a testsúlyod a lehető leggyorsabban módosuljon a kívánt mértékben. A kezeléssel te magad teszel a változásért, de nem kell megnyerhetetlen csatákat vívnod a saját vágyaid ellen. Ha belül megtörténik a változás, akkor az hamarosan kívülről is látszani fog.
Nem véletlen, hogy a fogyókúraipar az egyik legjövedelmezőbb mind közül: őrült összegeket vagyunk hajlandóak kifizetni a szép alakért és formás idomokért, csak nekünk ne kelljen tenni semmit. Pedig a testformálás az életmód megváltoztatása nélkül nem fog működni. Vannak, akik vasakarattal, minden nap a lemondás fájdalmával küzdve ideig-óráig képesek nemet mondani a sós és édes finomságokra, a gyorskajákra, vagy a vigaszt adó csokoládéra. Jól is teszik, mert az elhízás nem egyszerűen esztétikai probléma, nagyon súlyos szövődményekkel is járhat.

Csak hogy néhányat említsünk: – Depresszió, öngyilkossági hajlam
Rák: Nőknél főként a méhtestrák, epehólyag-, petefészek-, emlőrák és a vastagbél rákja, férfiaknál a prosztata és a végbél rákja mutat erős statisztikai összefüggést az elhízással.
Koszorúér-betegségek: angina pectoris, szívinfarktus, kardiomiopátia
Agyér-katasztrófa (stroke): agyvérzés, agytrombózis, agyembólia – árelmeszesedés – magas vérnyomás

Érelzáródások: végtagelhalás, lábszárfekély, trombózis, embólia, bélinfarktus, veseartéria elzáródás, stb. – Cukorbetegség (II. típus) annak minden következményével – Az alvási apnoe (alvási légzéskimaradás) súlyos állapot, mely az elhízás mértékével szorosan összefügg.
Akár szívelégtelenséghez, szívinfarktushoz, stroke-hoz is vezethet. – Ízületek porckopásos betegségei (artrózis) – Köszvény
Epehólyag-betegségek: Epekő-betegség, epehólyag-gyulladás, epehólyagrák – Csökkent gyógyulási hajlam és túlélési képesség szinte valamennyi betegségnél és sérülésnél.

Az elhízás alapvetően nem kozmetikai probléma, hanem egészségügyi kockázat.