Hívj Minket bizalommal

Nagy Gyula: +36-70-40-99-444 | Nagy Judit: +36-70-40-99-333

A kezelést végzi:
Nagy Judit
Természetgyógyász, Kineziológus
Tel.: +36-70-40-99-333
Ára : 12.000 Ft / 50 perc

A Tibeti masszázs mozdulatai kellemes ritmusúak, fájdalommentesek, ugyanakkor mélyrehatóak.A kellemesen eltöltött egy óra után, energetikailag feltöltődve, frissen indulhat tovább, úgy, mintha napokat töltött volna regenerálódással.

A napi problémákat félretéve szánja rá ezt az egy órát, hogy teste, lelke megpihenhessen és feltöltődhessen.
A masszázs speciálisan összeállított hűsítő hatású gyógynövényes masszázs krémmel történik.
A lágy masszázsfogások és a speciálisan összeállított hűsítő hatású gyógynövényes masszázs krém megnyugtatják az idegeket, szabaddá teszik a légzést, oldják a feszültségeket, segítenek az ellazulásban.

Előfordulhat, hogy masszázs közben a páciens egyszerűen álomba merül. Ez a test, a lélek és a szellem mély ellazulásának köszönhető.
A masszázs elősegíti az izmok relaxációját és megnyúlását, enyhíti a feszességet, továbbá elősegíti a toxinok eltávolítását.Ez az anyagcseréből visszamaradó végtermék, amely ha feszes izomszövetben marad, képes kikristályosodni és fájdalmat okozni.

A Tibeti masszázs holisztikus, mert az egyént teljes egészként (test-lélek-szellem egységeként) kezeli, így központjában nem csak a fizikai test áll, hanem az Ember, mint Egység, az Ember, mint Egész. A Tibeti masszázs az “egész test” energiaközpontjaira, a csakrákra is hat, hidat alkot a test és a tudat kommunikációjában, oldja a pszichés és energetikai blokkokat, beindítva a szervezet öngyógyító folyamatait. Fizikai szinten a masszázs a vér- és nyirokkeringés serkentésével a szervezet tisztulását, a felhalmozódott méreg- és salakanyagok eltávozását serkenti.
ICElogo


YOUTUBE CSATORNÁNKON TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEKET,INFORMÁCIÓKAT TALÁLSZ !
IRATKOZZ FEL TE IS CSATORNÁNKRA!