Hívj Minket bizalommal

Nagy Gyula: +36-70-40-99-444 | Nagy Judit: +36-70-40-99-333

REIKI


YOUTUBE CSATORNÁNKON TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEKET,INFORMÁCIÓKAT TALÁLSZ !
IRATKOZZ FEL TE IS CSATORNÁNKRA! 

EGY KEDVES TANULÓM-VENDÉGEM, ÍRÁSA ÉS TAPASZTALATA!

A saját megtapasztalásom által, szeretném bemutatni a reiki fantasztikus segítő hatását.
Élményemet már elmeséltem pár hónapja mikor ott jártam ….
Már majdnem a műtőbe kötöttem ki, 2 gerincsérvem és lábba sugárzó fájdalommal járó kisízületi gyulladásom volt.
Orvosok szerint meg kell műteni. Ugye jött a szokásos orvosi duma mikor megkérdeztem, erre nincs más gyógymód? egyből műtét?
Nagyon megijedtem, elvoltam keseredve és azt mondtam magamnak, ezt nem engedhetem meg, elég! nem búslakodni kell és pánikba esni. Nézzem, mit tudok Én tenni a gyógyulásomért.  Ezt meg kell gyógyítani és műtét nélkül! Én képes leszek erre, meggyógyulok.
Elkezdtem szorgalmasan vissza  járni a kezelésekre, amikor csak tehettem.
Aminek már éreztem a jótékony hatásait.
Első lépésem volt, hogy  utána nézzek a REIKI- nek, ugyanis a kezelésekből rájöttem, hogy a gyógyulásomhoz vezető út ez lesz. Az élményeim igazolták számomra ez a megoldás kulcsa.
Ha csak arra gondolok, egy példát is felhozva:  mikor fáj valamink, ösztönösen oda tesszük kezünket fájdalom csillapítás érzését keltjük magunknak. Vagy amikor gyermekünk fájdalomra panaszkodik, kezünket rá tesszük és az adott testrészt simogatjuk.
Ugye milyen jóleső érzések…
A internet segítségével minden apró részleteknek után néztem.
Az összes létező könyvet ami ezt a témát képviseli, megszereztem és elkezdtem tanulmányozni, minden anyagot elolvastam amit csak tudnom kellett róla.
Közben éreztem, egyre jobban érdekelt a dolog. Már csak egy fontos feladat hiányzott ahhoz, hogy én is alkalmazzam ezt a gyógymódot. Reiki Működésének lényege
A Beavatás- behangolás. Igen ez egy ( titkos) beavatás volt.
Mely által képesek leszünk ezt az energiát leközvetíteni önmagunk és mások számára.

Mikor következő reiki kezelésre mentem vissza, boldogan meséltem javulásom és, hogy milyen jól érzem magam.

Arra kértem  Mesterem, segítsen nekem ebben mert én is szeretném használni a reikit.

Kicsit önzőn hangzik, de akkor tényleg nem gondoltam másra csak magam gyógyítására.

Ő erre  azt mondta, rendben de készüljek és tanuljak következő találkozásig.

Én megfogadtam tanácsát és szorgalmasan tovább bújtam a interneten hasznos könyveket, cikkeket, mert ugye furcsa kifejezések számomra sem voltak elég tiszták, csakrák, aurák és hasonló szavak. Úgy készültem akár egy vizsgára, mert számomra ez fontos volt.
Izgatott voltam nagyon milyen is lehet ez a beavatás.
Eljött a nagy nap amire vártam. Én csak ültem az ágyon és vártam a csodát.
Mesterem bekapcsolt egy kellemes, pihentető halk zenét, majd arra kért csukjam be a szemem és kérdezgetett mit érzek, mit látok..és ő tette dolgát…
Én csak figyeltem és válaszoltam kérdésére, egyre jobban kellemes melegség, lágy bizsergő érzés töltött el, éreztem ahogy végig áramlott rajtam az energia ami feltöltötte testemet, lelkemet, szívemet boldogsággal szeretettel, éreztem, ez maga a csoda.
És tényleg az volt egy csodálatos élményt éltem át. Amit még életemben soha nem éreztem.
Beavatás után kaptam néhány fontos tanácsot még.
Boldogan mentem haza, fantasztikus képességet kaptam, energiát tudok átadni és tudok gyógyítani… Ezért hálás vagyok Mesteremnek!
Behangolás után el is kezdtem a saját magam kezelését.
Úgy ahogy tanultam, bevallom persze, hogy semmit nem érzetem hisz olyan lázba voltam és boldogságba, talán tudatom nem is oda összpontosítottam hanem arra, hogy én mit tudok és hamar- hamar csinálni és érezni akartam. Gondoltam biztos nem jó csinálok valamit. Nem erőltettem hagytam, majd legközelebb …
Nem adtam fel tudtam sikerülni fog, én erre képes vagyok.
Türelmesen, lelkesen végeztem a gyakorlatokat.
Másnap arra kértem a párom, tesztelni szeretném rajta, mert tudnom kell mit érez, hogy  tudom alkalmazni a reikit. Kb 55.perces kezelést végig csináltam ahogy azt megtanultam.
Boldogan és csupa szeretettel, odaadással csináltam, én is éreztem valami megmagyarázhatatlan érzést. 
Ő azt válaszolta: amikor rátettem testének valamelyik részére kezem, forróságot érzett a kezeimből ami finom bizsergéssel járt. Jó érzés töltötte el.
Akkor voltam igazán csak boldog. Érezted ?!! kérdeztem őt,,, Igen,, tehát sikerült!!
Áramlott az energia…Megvolt az első pozitív visszajelzés és nekem is élmény volt.
Amitől még lelkesebben kezdtem neki, nap mint nap a kezelésemnek, egyre erősebben és erősebben éreztem.
Végig csináltam a 21 napos kezelést, közben éreztem a változásokat, testemben, lelkemben
mindenhol átjárt a  gyógyító energia.  Már eltelt 4-hónap mióta kapcsolatba kerültem ezzel a csodálatos energiával, azóta rendszeresen használom. Családomon is szeretettel alkalmazom.
Ami szintén jó érzés számomra, hogy adhatok és hozzá segíthetek másokat is a gyógyuláshoz. Pozitív visszajelzéseket kapok mindenkitől.
Ahogy Mesterem szavait hallom itt csengeni : Minél többet adsz, annál többet kapsz.
Miután semmi gyógyszert nem használtam fájdalmam csillapítására és mégis napról – napra egyre jobban lettem. Szinte látványos volt a gyógyulásom. Tudtam ez már nem  csoda, ez a valóság.
Bárkivel találkozom, megdöbbenve néznek rám milyen gyorsan meggyógyultam, mit csináltam? kérdezték.. én elmeséltem tapasztalataim, hogy segítettem magam gyógyulásában és megemlítettem a reikit, annak jótékony hatásairól beszéltem..
Az illető csak arra kért : neki is segítsek mert itt fáj meg ott fáj. Én boldogan, csak fogom a kezeimet és “használom” az energiát, hagyom, hogy ott hasson ahol kell.
Persze vannak olyanok is akik még nem befogadóak erre a gyógymódra, mert még nem nyíltak meg a tapasztalásnak.
  Én csak csatornája vagyok az energiának és hagyom, hogy rajtam keresztül átfolyjon, elérhetővé teszem mások számára és megengedem nekik, hogy azt kezdjenek a reikivel amit szeretnének.
Alázattal és szeretettel csatornázom az energiát, hiszen a reikinek megvan a saját tudatossága.
A kezelendő személy pedig maga hívja le megfelelő mennyiséget, amennyire éppen neki szüksége van. Öngyógyításra mindenki képes, és a reiki az egyetlen csodálatos eszköz, amelynek segítségével megtapasztalhatjuk, hogy mire vagyunk képesek.
Légy befogadó erre az energiára, amely az univerzális szeretet egyik legszebb megnyilvánulása.
A kezekből áramló reiki energia pedig mélyíti ezt az érzést, ellazulást, miközben szétárad a szervezetedben.
A reiki segít feloldani a blokkokat és segít vissza szerezni önmagunkat.
Segít egyensúlyba hozni a fizikai és a mentális testet, újra békét és harmóniát teremtve bennünk minden szinten.
A reiki nagyon finom és erőteljes energia, drámai változásokat is hozhat.
A reiki nem függ semmilyen hiedelemrendszertől nem kell semmit sem tenned,
gondolnod vagy mondanod koncentrálnod.
Nem kell hozzá különleges szerszám, mindösszesen csak a kezeidre van szükséged.
Amint kapcsolatban kerültél a reiki energiával, bármikor bárhová teszed a kezed
akár magadra, vagy másra, bármilyen élő dologra, növényre vagy állatra az energia átfolyik rajtad. A reiki az egyik leghihetetlenebb változata a számunkra elérhető eszközöknek, folyamatosan mind egyre feljebb visz fejlődésünkben. A gondoskodás a törődés az együttérzés, a bizalom és önmagunk elfogadásának szeretet teljes és  pozitív érzéseire összpontosítva.
Ha a fizikai testünkben fájdalom van az mint egy csengő jelzi, hogy valami olyan zajlik  amire oda kell figyelnünk. A fájdalom ellenállást jelez szervezetünkbe és egyszerűen csak kérdezzük meg magunktól: hogy mitől lett? Mit akar mondani nekem a testem ? Mit kell tudatosítanom magamban. A test olyan mint egy vetítővászon, amelyre az érzelmeinket és a gondolatainkat vetítjük ki. Fizikai szinten hajlamosak vagyunk elnyomni érzelmeinket és tudomást sem venni gondolatainkról. Tehát, ha fájdalom van a testünkben fel kell ismernünk , hogy valami nincs rendben. A fájdalom segít nekünk tudatosítani, hogy mi az ok ami megint csak kapcsolatban van belső gondolatainkkal és érzelmeinkkel, ami később fizikai szinten hibás szervi működéshez fájdalomhoz betegséghez vezethet. A testünk csodálatos jelző rendszer, jelzi ha nem vagyunk harmóniában, gondolatainkat érzelmeinket fizikai síkra vetítik, hogy elkezdjünk foglalkozni a probléma valódi okával. Fogadd el a fájdalmat a testedben és kérdezd meg : mi történik? és engedd meg magadnak, hogy meghalld a választ ami  általában egyszerűen és könnyen meg is érkezik.
Tudod, minden gyermek tündérországból jön a földre. Úgy születik meg, hogy tudja magáról
hogy Ő csodálatos, egyedülálló és különleges lény. Ha ezzel a csodagyerekkel vissza élnek
 nyíltsága és  bizalma elhal, nem kapja meg a feltétel nélküli szeretetet, hanem állandóan teljesíteni kell azért, hogy szeressék. Kiszakad az én vagyok természetes állapotából, állandó védekezésre van kényszerülve. Felnőtt korára már annyi védő fallal van körülvéve, hogy riadtan fulladozik..
Gyógyítsd most ezt a benned élő, sebzett mágikus gyermeket. A reiki segít lebontani a falakat.
Öleld át simogasd meg őt, töröld le könnyeit, nézd, hogy bújik hozzád, kapaszkodik beléd.
TE vagy Ő ! A gyermek önmagad!  Fordulj hát felé önmagad felé.
 Gyógyító, Feltétel nélküli Szeretettel.
A történetemmel nem azt szeretném sugallni, hogy nincs szükségünk az orvosokra, viszont  a hagyományos orvoslást, együtt alkalmazva az alternatív terápiával jobb eredményeket érhetnénk el.
Anasztázia Ani