Hívj Minket bizalommal

Nagy Gyula: +36-70-40-99-444 | Nagy Judit: +36-70-40-99-333

A kezelést kizárólag csak nők vehetik igénybe!

Ne érezd magad feszélyezve, a KEZELÉST NŐI KEZELŐ VÉGZI! Aki eddig félt a férfi kezelők erős kezétől,de mindig is szerette volna fájdalmait csökkenteni, most az is kipróbálhatja.

A kezelést végzi:
Nagy Judit

Természetgyógyász, Kineziológus, Reiki Nagymester/Tanár, Kinesio Tape terapeuta
Tel.: +36-70-40-99-333
Ára: 15.000 Ft/ alk.
Hozzánk nem kell évekig járni! Tapasztalatok alapján egy adott probléma 1-3 alkalom után megoldódik!

Ez a speciális, több részből álló kezelés, már akár az első alkalommal megszüntetheti a fájdalmaidat.
A terápiával elsősorban a mozgás szervrendszeri problémák kezelhetőek a nyugati, hagyományos orvoslás kiegészítéseként, adott esetben alternatívájaként, hogy műtéti beavatkozás nélkül megszüntessék vagy megelőzzék az olyan gerinc- és mozgásszervi panaszokat, mint a gerincfájdalom, derékfájás, hátfájás, nyaki fájdalom, gerincsérv, porckorongsérv
Kezdünk az anamnézis átnézésével, átbeszéljük a problémát, majd egy vizuális és manuális állapotfelmérés történik.
Mindenen esetben törekszünk a test szimmetriájának a visszaállítására, mely a kezelés során egy kb: 50 fogás-mozdulatsor alkalmazásával történik.

A test szimmetriájának visszaállítása, kimozgatása előtt, egy rövid ellazító diagnosztikai masszázs történik, mely elősegíti a blokkok oldását, az izmok, ízületek fellazítását.
A  kezelés további menete során, még további 3 féle kezelésből választhatsz kettőt, mely mindig személyre szabottan ,a korodnak és állapotodnak megfelelően történnek. A választott kezelés a kezelési időn belül , egymás után történik.

Ezek lehetnek : köpölyözés, gerincnyújtó pad,  reiki kezelés.

*(A fájdalommentes-női lágy csontkovácsolás ,nem összetévesztendő a Manuálterapeuták által végzett csontkovácsolással, ugyanis Magyarországon azt csak orvosi egyetemet végzett személy végezhet!
A “csontkovácsolást” mint népies megnevezés használjuk!)


YOUTUBE CSATORNÁNKON TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEKET,INFORMÁCIÓKAT TALÁLSZ !
IRATKOZZ FEL TE IS CSATORNÁNKRA!