Hívj Minket bizalommal

Nagy Gyula: +36-70-40-99-444 | Nagy Judit: +36-70-40-99-333

A kezelést szakképzett, kinesiology tape terapeuta szakember végzi. Az ár tartalmazza a  ragasztást a felhasznált anyagot egy testrészen.
Fájdalom,sérülés esetén a felhelyezést követően azonnal érezhető a Kinesio Tape elsődleges hatása.
A „Kinesio Tape” gyors segítséget nyújt az izom és ízületi fájdalmakra, lerövidíti a gyógyulási időszakot
Megőrzi a páciens mozgásszabadságát akár sportolás, zuhanyzás közben, nem korlátozza vagy akadályozza a beteget munka vagy más, a mindennapi élethez tartozó tevékenység gyakorlása során.
A kineziológiai tapaszok célja, hogy segítséget nyújtsanak az izom- és ízületi fájdalmakban, és lerövidítsék a gyógyulási időt. Az izomtónus javításával, az ödémák csökkentésével, a nyirokkeringés fokozásával és a teherbírás növelésével a hát, a nyak, karok, lábak vagy az ágyéki gerinctáji fájdalmak, húzódások enyhítésében is segítséget nyújt
A Kineo Tape különösen ajánlott háti, nyaki és ágyéki gerinctáji fájdalmak, húzódások, rossz tartás, rossz mozdulat, stressz következtében kialakult fokozott izomtónus, izomgörcs esetén, valamint térdtáji, combizom, bokatáji sérülések, Achilles-ín gyulladás, talpi fascia gyulladás, teniszkönyök váll rotátor köpeny szindrómája, instabilitása, bicepsz izomgyulladás esetén.
A rugalmas tapaszok egyáltalán nem akadályoznak a szabad mozgásban, és hamarosan már a fájdalom sem fog.

Kinesio_upper


YOUTUBE csatornánkon további érdekességeket,információkat találsz !
IRATKOZZ FEL TE IS CSATORNÁNKRA! 

Nálunk teljesen speciálisan személyre szabottak a kezelések, egészen másképp működik, mint általában a többi terapeutánál, ezért ennek megfelelően alakítottuk ki az árazást is.

Nagy Judit
Kinesio Tape Terapeuta, Természetgyógyász, Kineziológus
Ára : 8.000 Ft-tól
Bejelentkezés: 06-70-40-99-333

Hozzánk nem kell évekig járni! Tapasztalatok alapján egy adott probléma 1-3 alkalom után megoldódik!