Hívj Minket bizalommal

Nagy Gyula: +36-70-40-99-444 | Nagy Judit: +36-70-40-99-333

 “Vigyázz a testedre, mert az az egyetlen hely, ahol élhetsz.”

Az elmúlt években a Fájdalom és Stresszoldó Központunkhoz fordulók közel 90%-nak enyhítettük vagy szüntettük meg a panaszait!

NÁLUNK TE VAGY A KÖZPONTBAN! VENDÉGEINK ÁTLAGOSAN 40-120 PERC KÖZÖTTI IDŐT TÖLTENEK NÁLUNK! Egészségügyi intézményekben 5-10 percet tudnak rád szánni!
Fájdalom és Stresszoldó Központunk célja ,a hozzánk fordulóknak komplex segítséget nyújtani, úgy fizikai,mint lelki síkon,holisztikus szemlélettel. A NÁLUNK töltött 40-120 perc , az az idő, amit veled töltünk, neked segítünk, és nem az a 2-3 óra, amit máshol várakozással töltesz , hogy sorra kerülj, majd mire elmondanád, hogy miért is jöttél, már el is küldenek!
A kezeléseket a komplementer medicina szerint az akadémikus orvoslás kiegészítéseként ajánljuk.

 

Nagy Judit
Kineziológus, Gyermek Kineziológus, Természetgyógyász

Az empátia különös és hatalmas dolog. Nincs kész forgatókönyv rá. Nincs helyes és helytelen módszer. Egyszerűen figyelni kell, kitölteni a teret, visszafogni az ítélkezést, érzelmileg kapcsolódni a másikhoz, és átadni a csodálatos gyógyító erejű üzenetet: nem vagy egyedül. Több mint 30 éve foglalkozom emberekkel, a legfontosabb amit megtanultam, hogy mindenki más, egyedi, ezért a hozzám fordulóknak mindig személyre szabottan állítom össze a kezeléseket.

Soha nem erőszakolom, ha valaki nem akarja a maga útját járni és magára is átvállalni a felelősséget. Nem vagyok hajlandó arra az olcsó feltevésre, hogy csupán közönséges ellenszegülésről van szó. Az ellenszegülés – főként, ha makacs – figyelmet érdemel, mert sokszor afféle intő jel, amely fölött nem szabad elsiklani.
Ha a legszemélyesebb dologról, a belső átélésről van szó, akkor a legtöbben megrettennek, és sokan megszöknek.

Dolgoztam a Bethesda  korházban  hydrocephalusos beteg gyermekekkel, mely lelkileg nagyon nehéz volt, de a gyermekek csillogó szeme sokat segített. Gyermekorvosi asszisztensként  is több évet dolgoztam, így  szereztem nagy tapasztalatot a gyermek betegségek, és a gyermekekkel való foglalkozás terén.  Öregek otthonában  végzett munkám nehéz volt, de sok szeretetet kaptam.   Súlyos, végső stádiumos daganatos betegek Hospice ellátása során tapasztaltak  segítettek máshogy látni az élet problémáit.

Főbb végzettségeim:

Kállai Éva Egészségügyi Szakközépiskolába jártam. Egészségügyi végzettségem : Általános ápoló-csecsemő gondozó,  

Kineziológus szakvizsgámat a GYEMSZI-ETI-ben végeztem

Tudatosan képeztem magam gyermek kineziológia irányába, hogy még nagyobb rálátásom legyen a gyermekek lelkivilágára, ezért végeztem el a gyermek pszichológiai konzulens és a Gyermek és ifjúsági szellemi-lelki tanácsadó szakokat is.

Gyermek pszichológiai konzulens végzettségemet a Pszichológiai Felnőttképzés keretében a Best Work-ben végeztem el.
Gyermek és ifjúsági szellemi-lelki tanácsadó végzettségem az Újrahangolás® Képzési, Tanácsadói és Módszertani Központban végeztem.
Természetgyógyász szakvizsgámat a GYEMSZI-ETI-ben végeztem
Kinesio Tape Terapeuta végzettségem az OriolusMed Academy képzésén értem el.
Baba és gyermek masszázs oktató képzettségem a BBMM Babamasszázs Oktató Képzés keretében végeztem.

Észrevettem, hogy az egészségügyben futószalagon bánnak a betegekkel és így nem lehet gyógyítani. Ezért központunkban a kezelések személyre szabottak és személy centrikusak. Nálunk a kezelések során a vendég lelkét is ápoljuk.

Nagy Gyula
Életterapeuta, Csontkovács, Life Coach

Nagy Gyula vagyok, de hogy milyen ember, azt tapasztald meg TE személyesen! Gyere el, és döntsd el a találkozás után, hiszen soha nem ítélünk első látásra 😉  Számomra a segítő munka , nem munka, hanem hivatás! 30 éve foglalkozom emberekkel, ezek az évek megalapozták azt a tudást, emberismeretet, pszichológiai rálátást, melyet jelenlegi hivatásomban tudok  kamatoztatni.

Folyamatosan képzem magamat, hiszen a világ is folyton fejlődik változik, vele együtt a segítő szakma is. Tapasztalataim alapján a mai „modern” stresszes rohanó világunkban a betegségek nagy része pszichoszomatikus, ezért a manuál terápiák kiegészítéseként érdemes a holisztikus kezeléseket is igénybe venni. A kezeléseket a komplementer medicina szerint az akadémikus orvoslás kiegészítéseként ajánlom.

Főbb végzettségeim:

Egészségügyi végzettségem: Gyógymasszőr, melyre a GYEMSZI – ETI-ben vizsgáztam.

Az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet (ORFI) -ban szerzett gyakorlatom során sok súlyos beteggel találkoztam, melyek kezelése során szerzett tapasztalatomat eredményesen és biztonságosan használom a magán praxisomban. Jó lenne, ha minden Magyarországon embereket kezelő személynek lenne egészségügyi végzettsége, mert sokan sajnos csak pár órás , vagy 1-2 napos képzés után kezdenek vállalkozásba.

Life Coach végzettségemet  a Pro Bona – Coaching & Training Center-ben végeztem.
International Association of Coaching (IAC) szövetség tagja vagyok.
Pszichológiai Konzulens végzettségemet a Pszichológiai Felnőttképzés keretében a Best Work-ben végeztem el.
Hipnoterapeuta végzettségemet a World Academy  of Hypnosis Hungary képzésében, 10 modulból álló képzés során, és modulokat sikeresen elvégezve, majd záró vizsgát téve értem el.
ReikiNagymester/Tanár  végzettségemet , sikeres tanfolyamok és vizsgák után elértem , melyet időszakos tanfolyamok során oktatok is.

Több alternatív, ősi és spiritiszta gyógymódot  tanultam, melyek sikeres teljesítéséről oklevelet, tanúsítványt, gyakorlatot szereztem.  Ezek között a Csontkovácsolás, Táltos ősi magyar gyógymód, köpölyözés, testgyertya ,fülpontok kezelése , nyirokmasszázs, átok- rontás- kötés levétel, aura-csakra terápiák, stb.

„A jó gyógyító ne legyen szent! Szerezzen a saját bőrén tapasztalatokat, érezze, milyen a mélység és magasság, a kétségbeesés és öröm, a káprázat és a valóság, amíg nem élte át mindkét szélsőséges lelkiállapotot, nem jó gyógyító!”


YOUTUBE CSATORNÁNKON TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEKET,INFORMÁCIÓKAT TALÁLSZ !
IRATKOZZ FEL TE IS CSATORNÁNKRA! 

Egy kedves vendégünk írta rólunk , és megengedte, hogy megosszuk veletek ezt a szép értékelést 🙂 🙂
Köszönjük Ani!!!

Kedves Judit, és Gyula!

Szeretném megosztani veletek a tegnapi napom élményét, mikor ott jártam nálatok.

Nagy fájdalommal, csak hogy-nem sírtam már, a derekam becsípődött.
Gerinc problémáim miatt, nem tudtam kiegyenesedni,hetek óta ezzel szenvedtem.
Tudtam, hogy nem Óz nagy varázslóhoz jöttem, nem vártam a csodát…
De, valami mégis történt ….
Ahogy beléptem hozzátok, attól a pillanattól kezdve, hogy mit éreztem.
A hangulat, a fogadtatás, a sugárzó szeretetetek áradt a levegőben.
Judit, csodálatos kezeid, ahogy masszírozták fáradt testemet.
Gyula, arany kezeid, ahogy a csontjaimat rakta helyre.
Mint két Gyógyító Angyal, úgy bántatok velem.
Felváltva dolgoztatok, szívvel, lélekkel, beteg testemen.
Azt kérdeztem..Mi történik körülöttem? Milyen kalandok, érzések, várnak még rám ?
Pár perc múlva azt vettem észre, ellazulva feküdtem az ágyon, már egy kellemes meditatív állapotban.
Gyula, hatalmas gyógyító energiával töltöttél fel, éreztem a tudatom alatt, testi, lelki ,és szellemi sérüléseimet gyógyítottad, feloldottad, a szorongást és fájó érzéseket. A karmikus sebeim mind begyógyulnak, lélekréseim a lelkemhez simulnak…
Éreztem valami különös érzés járta át testem, csodálatos volt, és olyan mintha tényleg az Angyalok közt lettem volna, a pille könnyű felhők-közt.
Butának hangzik így, de másképp nem tudom kifejezni.
Tényleg csak az tudja átélni, érezni, aki ott jár nálatok.
Pár óra elteltével, úgy álltam fel az ágyból, mintha kicseréltek volna.
Kitudtam egyenesedni, és a fájdalmam is csillapodott. Boldog voltam.

Van úgy, hogy elfáradok, de én nem pihenek meg. Ilyenkor érzem, hogy szükségem lenne egy kis pihenőre, egy kis felöltődésre.
Sajnos, ebben a mai rohanó világban, ilyen segítségre, tényleg csak akkor szánjuk rá magunkat, mikor már nagy a baj.
Soha nem éreztem magam így, mint ebben a csodálatos „más” állapotban, pár órában, amíg ott voltam nálatok. Most itt megtanulhattam: Időt kell szánni az Életre.

Tiszta szívemből kívánom nektek, minél több gyenge szívet, lelket,testet, erősítsetek, gyógyítsatok meg, ezzel a hatalmas energiátokkal, ami bennetek él.

Hogy is köszönjem, és háláljam meg nektek.

Talán, egy őszinte mosoly, ami nagy szeretettel, érzéssel jön. 🙂

Köszönöm szépen : Ani

Köszönjük nektek,hogy megtiszteltetek bizalmatokkal, és kedves szavaitokat, mellyel értékeltétek a munkánkat itt a Fájdalom és Stresszoldó Központban !

S. Csaba:
Nagyon hasznos és frissítő volt a kezelés! Egy rövid 5-6 perc beszélgetés alapján felmérte a problémás helyeket. Nagy Gyula gyógymasszőr és csontkovács igazán hozzáértő kezei a hát, a gerinc és nyaki letapadásokat kimozgatták, egy nagyon kellemes frissességet és könnyedséget éreztem a kezelés után.Hasznos tanácsokat is ad az életmód megváltoztatására. Másoknak is ajánlom a kezelést!
Hát- és gerincfájdalmak komplex alternatív fájdalomkezelése (2018. február 2.)

F. András: Páromnak vettem, nagyon elégedett volt vele! 🙂
Hát- és gerincfájdalmak komplex alternatív fájdalomkezelése (2018. január 26.)

B. Dóra:
Elégedett vagyok , tetszett, használt is a kezelés, könnyebben mozogtam másnap ,és normálisan el lehet beszélgetni velük mindent elmagyaráznak.
Izomlazító gerinckezelés fájdalomcsillapító köpölyözéssel (2018. január 18.)

E. Tünde: Nem csak a masszázs, de a beszélgetés is stresszoldó volt
Fájdalomcsillapító-stresszoldó masszázs (2018. január 8.)

E. Tünde:
Könnyen megközelíthető, belülről barátságosan berendezett helyiségben voltam.
Indiai Hot Stone masszázs ajándék stresszoldó kezeléssel (2017. december 22.)

S. Ildikó:
Judit kiváló, nagytudású szakember és kedves, figyelmes, tapintatos ember
immunerősítő, méregtelenítő nyirokmasszázs (2017. november 16.)

G. Judit: Nagyszerű élmény volt! Köszönöm.
Regressziós terápia az FSO Központban (2017. november 13.)

K. Mihály: Ők a legjobbak
Fájdalommentes csontkovácsolás + 1 választható kezelés (2017. szeptember 13.)

V. Kitti: Nagyon kedves a hölgy, minden kérdésemre választ kaptam!
immunerősítő, méregtelenítő nyirokmasszázs (2017. augusztus 31.)

B. Borbála:
Judit nagyon kedves volt, alapos, nekem nagy bizalmat adott azzal, hogy rendkívül bőségesen fejtette ki a nyirokmasszázs szükségességének okát. Kellemes társaság volt Judit és a masszás kellemes élmény.
immunerősítő, méregtelenítő nyirokmasszázs (2017. augusztus 21.)

K. Eliza: Nagyon kedves a hölgy, élmény a szalonban lenni.
immunerősítő, méregtelenítő nyirokmasszázs (2017. augusztus 11.)

N. Roberta: Nagyszerű szakember, nyugodt, tiszta környezet, professzionális hozzáértés. Csak ajánlani tudom.
Lágy csontkovácsolás és komplex fájdalomkezelés (2017. március 21.)

G. Erzsébet: Hozzáértő szakember, megnyugtató egyéniség
lágy csontkovácsolás ezoterikus kezeléssel (2017. március 21.)

G. Csaba: Nagyon szuper volt! Sokat segített izületi fájdalmam csökkentésén!
Fájdalommentes csontkovácsolás + 1 választható kezelés (2017. március 16.)

V. Katalin: Kedves, közvetlen. Sok jó tanáccsal látott el.
immunerősítő, méregtelenítő nyirokmasszázs (2017. február 4.)

T. Kornélia: Maximálisan elégedett vagyok.
immunerősítő, méregtelenítő nyirokmasszázs (2016. szeptember 10.)

I.Nagy : A kezelés jó volt, csak rövid
Fájdalomcsillapító gerincterápia (2017. november 9.)

J. Anita: Minden rendben volt! Másnak is tudom ajánlani!
Reinkarnációs-regressziós terápia emléksúly levétellel (2017. június 16.)

Koller Mária: Nagyon kedves volt a terapeuta, sok hasznos tanáccsal is ellátott. fogok hozzá járni. 
(2016.05.2)

2015.05.27: Korrekt szakemberrel találkoztam, aki érti és tudja mit miért csinál és hogy lesz a legjobb a vendégnek. Jól éreztem magam. Fogok még menni 🙂

A segítség csak akkor lehet igazán eredményes, ha az ember is megtesz mindent a javulása érdekében. Akarata ellenére senkin sem lehet segíteni Betegségeinknek, gondjainknak mi vagyunk az okai-nem pedig áldozatai!- de csak mi magunk lehetünk a megoldói is. Természetesen az emberek nagy részének szimpatikusabb olyan stílusú gyógyítás, ahol nekik semmit nem kell tenniük ( azt hiszik, hogy 2 szem pirula mindent megold) a javulás érdekében. A holisztikus gyógyítónak el kell érnie, hogy a hozzá forduló ember felismerje felelősségét önmagával szemben, és tegyen meg minden telhetőt a saját gyógyulása érdekében. Betegségek általában akkor lépnek fel, ha lényünkben több fizikai-,energetikai-,lelki-,szellemi- szinteken zavar támad. Az egészséghez vezető út a szeretet útja. Szeretettel közelítsünk a természet felé, fogadjuk el szeretettel önmagunkat, forduljunk szeretettel embertársaink felé! A szeretet a legfőbb gyógyító erő! Élvezheted úgy a  szellemi gyógyászat erejét, hogy nem kell  remeteként visszavonulnod, és nem kell magad örökre gyógyteákra  kárhoztatnod. Felvállalhatod  minden csábító nőiességedet, vagy vonzó férfiasságodat, igénybe vehetsz minden új technikai vívmányt, miközben mégis megtanulod az ősök bölcsességét, az elemek gyógyító erejét és megismered saját végtelen szellemi hatalmad. A foglalkozások alkalmával metafizikai síkon tudnak neked segíteni a testi vagy a lelki gyógyulásban, amikor már a pszichológus, vagy a pszichiáter verbálisan, a hivatalos orvoslás pedig materiális síkon nem tud többet segíteni. Az általunk tartott spirituális foglalkozások nem helyettesítik a szakszerű orvosi ellátást. A spirituális foglalkozásokat a szakorvosi ellátás kiegészítéseként ajánljuk a számodra. Figyelem: Gyógyító és egészségügyi tevékenységet, pszichoterápiát nem végzünk! Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat!   cikk0 cikk1 cikk2 cikk3

 

2016.05.14:Nagyon kedvesek volt, közvetlen ,,kis beszélgetős! Ajánlom!

2016.05.03: Nagy Gyula profi csontkovács és kitűnő gyógyító.

2016.04.25: Teljesen szakértő s udvarias s kedves kiszolgálást kaptam,mindenkinek ajánlom 😀

2016.04.19: Judit korrekt, segítőkész, más problémára is kaptam tőle segítséget

2016.04.16: HOZZÁÉRTŐ, Kellemes masszázs, praktikus tanácsok.

2016.04.15: Kiváló szolgáltatás, nagy szakértelemmel K.Gabriella

2016.04.08: Kiváló szakember, profi csontkovácsolás.

2016.04.08: Nagyszerűen éreztem magam, a masszázs a problémás helyekre koncentrálódott. Feltöltődtem 🙂 Köszönöm a sok értékes tanácsot.

2016.04.05: Nagyon kedves,figyelmes a masszőr hölgy.Tájékoztatott mindenről,amit tdni lehetett az alkalmazott masszázsról.Teljesen elégedett voltam a szolgáltatással.

2016.03.23: Tapasztalt nagy tudású,közvetlen terapeuta. Csak jót tudok mondani róla.

2016.03.21: Bizalommal ajánlom mindenkinek!!!

2016.03.16: Nagyon kedves és nagy szakmai tudással rendelkezik a kezelő hölgy, csak ajánlani tudom.

2016.03.05: Meg vagyok elégedve a csontkovácsolási tevékenységgel, a szakember jól felkészült érti és szereti a munkáját, oldott,közvetlen kapcsolatot létesít betegeivel. Az előzőekhez képest jelentősen javult az állapotom. Köszönöm Önöknek is a lehetőséget és a kedvezményt!

2016.01.27: Nyugodt környezet – szakszerű nyirokmasszázs – ajánlom

2016.01.30: Minden úgy történt ahogy ígérték!

2015.12.18: Különleges élmény volt! Biztos visszajárok majd!

2015.12.17: Kedves volt a masszőr.

T.Judit: Kiváló, professzionális, mindenkinek őszintén ajánlom. 
(2015.11.30)

Szabo Edit: Nagyon jó szakember.már kezelés után javitott nyak és hát fájdalmamon.Mindekinek csak ajánlani tudom.
(2015.11.28 )

2015.11.25: Korrekt megbízható szolgáltatás, egész gyorsan kaptunk időpontot is.

2015.11.17: Kedves , segítőkész volt Judit. Szívesen ajánlom másoknak is.

2015.11.10: Megkaptam a teljes komplex kezelést.Megelégedve jöttem el, mivel a kezelő tudása igen csak lenyűgöző volt, minden témában ami ehhez a témakörhöz tartozik. 

2015.11.10: Újjávarázsolta a hátam!

2015.11.03: Színvonalas szolgáltatás, kedves fogadtatás

2015.10.05: Judit nagyon kedves és segítőkész volt. Hatásos kezelésen vehettem részt.

2015.09.26: Nagyon kedves, intelligens, ügyes masszőr! érzelmi intelligenciával.

2015.09.12: Kellemes kedves környezet fogadott. Jól telt el ez a másfél óra.

2015.09.10: Kedves volt a hölgy és alaposan átmasszírozott, nagyon jól esett!!

2015.06.04: Már az első alkalom után sokkal feszesebb lett a bőröm, biztos hogy megyek még!