Hívj Minket bizalommal

Nagy Gyula: +36-70-40-99-444 | Nagy Judit: +36-70-40-99-333

Az első, és legfontosabb: nem ciki több szakembert felkeresni, ha számodra az első nem a legmegfelelőbb!
Hozzánk nem kell évekig járni! Tapasztalatok alapján egy adott probléma 3-5 alkalom után megoldódik!

Önbizalom problémáid vannak?
Nem vagy elég magabiztos?
Azt érzed, hogy valaki más bőrébe bújnál, aki sikeresebb, gazdagabb, és boldogabb, mint Te?
Lehet, hogy Te is szembesültél már azzal, hogy életedben nem tudsz sikereket elérni, és bármit is teszel, egyszerűen nem jutsz egyről a kettőre. Hiába az igyekezet, nem megy, és nap mint nap ilyen gondolatok fordulnak meg a fejedben:

  • Nem vagy megelégedve magaddal (nem tetszik a külalakod, nem hiszel magadban, képtelen vagy dolgokat elérni).
  • Tele a hócipőd azzal, hogy ami pénzt keresel, csak a kiadásokra elég (vagy rosszabb esetben még arra se, de a törlesztők és a csekkek után nem sok marad).
  • Nem tudsz sikereket elérni a munkádban (hülye a főnök, kevés a pénz, sok a stressz, a kollégák piszkálnak) – és már eleged van!
  • Lenne mit javítani kapcsolataidon (barátokkal, ismerősökkel, családoddal, pároddal).
  • És tulajdonképpen boldogtalan vagy…

“Dehát minek is örüljek?” – kérdezheted most.

  • “Mi van, ha az ötleteim nem is olyan jók?”
  • “Mit küzdjek, úgysem fog változni semmi.”
  • “Ez az én sorsom.”
  • “Ez van, ezt kell szeretni!”

Mások meg milliókat keresnek, szép házakban éldegélnek, jó kocsikkal járnak, és élik a világukat. Hát hol itt az igazság???
Magadra ismertél? A probléma az önbizalomhiány!
Ne okold ezért önmagad, ez NEM a Te hibád! Nem vagy egyedül, számos “sortársad” van ezzel így, mivel az önbizalomhiány Magyarországon népbetegség. Sőt az a történelmünkben és a Himnuszunkban is jelen van.
Bármilyen furcsa is, de az önbizalomhiányt “megtanultuk”. Amikor megszülettünk, szó nem volt a magabiztosság hiányáról. Láttál már önbizalom hiányos kisbabát? Azért nem, mert nincs is.
A tanulási folyamat gyermekkorunkban kezdődik, szüleink folyamatosan tiltanak minket dolgoktól, így aztán nem csoda, ha felnőtt korban nem merünk semmi újba belevágni. Ismerős a helyzet?
Vagy a folyamatos megfelelési kényszer… a családnak, házastársnak, gyereknek, munkatársnak, főnöknek, ismerősöknek, és még ki tudja kinek. Nos ezt is gyermekkorunkból hoztuk magunkkal, ugyanis a megfelelési kényszer kialakulásának oka az, hogy szüleink feltételhez kötötték a szeretetet.
Látod, miről beszélek? Mindezt “csupán” megtanultuk.
Viszont ha nem változtatunk, akkor egész életünket úgy élhetjük le, hogy még csak a közelébe sem kerülünk valódi lehetőségeinknek. A kevésbé magabiztos emberek elfogadják, hogy nekik ennyi jutott, és beletörődnek.

De hidd el nekem, a magabiztosság tanulható! Ez  nem egy egy olyan titok, ami csak a néhány embernek adatott meg. Meg tudom Neked mutatni azon módszereket, amelyek segítsenek elérni az egészséges önbizalom szintedet, ugyanis…

…több van benned, mint amit most gondolsz magadról!

Bár még nem ismerjük egymást, akkor is biztos vagyok abban, hogy sokkal többre vagy képes, mint amit eddigi életed során elértél.
Hogy honnan tudom ezt? Sok éve azon dolgozom, hogy embereknek segítsek sokkal magabiztosabbnak és sikeresebbnek lenni. Nap mint nap tapasztalom, hogy az önbizalomhiány sikerek gátja. Itt az idő, változtass ezen!
Hidd el, Neked is tudok segíteni, hiszen a magabiztosság is tanulható, és nem is olyan túl bonyolult. Az, hogy most itt tartasz, az csak azért van, mert nem vagy tudatában annak, hogy mennyi mindent elérhetnél.
Ez egy speciálisan összeállított többrétű terápia, melynek során vezetett meditáció-regresszió-reinkarnáció használatával, a kiváltó okokat szüntetjük meg! Nem tüneteket kezelünk! Tapasztalatok alapján 1-5 kezelés alkalmával teljesen megszüntethető az allergia,fájdalom.
Hatékonyan segíthetek Neked felszínre hozni az elmédben rejlő emlékeket és erőforrásokat, felfedezni és megérteni problémáid gyökerét, megoldani gondjaidat, megtalálni a benned rejlő lehetőségeket, felismerni és elérni személyes céljaidat.
A Reiki energia természetes módon együttesen hat az anyagi, az éteri és a gondolkodással kapcsolatos szinteken. A Reiki segít megszüntetni az energiablokkokat és felszabadítani az ezekben tárolt érzelmeket – ez a folyamat elősegíti a betegségek ok feltárását, és az általa való megszabadulást.

A teljes Reiki kezelés életenergiát visz be a szervezetbe, beindítja a test természetes öngyógyító mechanizmusát és egy méregtelenítési folyamatot, átfogóan regenerálja a szellemi test finom anyagában lévő energiapályákat. Katalizálja, mozgásba hozza a test energiáit, sok esetben nagyon gyorsan állítja helyre a terhelhetőséget, lehetővé teszi a szervezet számára, hogy harmonikusan hasznosítsa a kiváltott gyógyító reakciókat. A Reiki megfelelően támogathat minden természetes gyógymódot.
A betegséget kiváltó ok, a legtöbb esetben a gondolkodásban rejlik, ha a gondolkodás nincs szinkronban az ember spirituális vagy isteni természetével.


YOUTUBE CSATORNÁNKON TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEKET,INFORMÁCIÓKAT TALÁLSZ !
IRATKOZZ FEL TE IS CSATORNÁNKRA! 

Hozzánk nem kell évekig járni! Az oldások ideje alapvetően kb: 2 óra, mert így gyorsan tudunk  eredményt elérni, ezért tapasztalatok alapján egy adott probléma 3-5 alkalom után megoldódik! Természetesen van lehetőség 1 vagy 1.5 órás oldásra is jönni, de így természetesen több alkalomra lehet szükség.

Nálunk teljesen speciálisan személyre szabottak a kezelések, egészen másképp működik, mint általában a többi terapeutánál, ezért ennek megfelelően alakítottuk ki az árazást is.

Kezelést végzik:
Nagy Judit
Kineziológus, Természetgyógyász
Bejelentkezés: +36-70-40-99-333

Nagy Gyula
Életterapeuta,  Life Coach
Bejelentkezés: +36-70-40-99-444

Kezelés ideje és díja: 

50-60 perc – 20.000 Ft

80-90 perc -30.000 Ft

100-120 perc – 40.000 Ft