Hívj Minket bizalommal

Nagy Gyula: +36-70-40-99-444 | Nagy Judit: +36-70-40-99-333

Az első, és legfontosabb: nem ciki több szakembert felkeresni, ha számodra az első nem a legmegfelelőbb!
Hozzánk nem kell évekig járni! Tapasztalatok alapján egy adott probléma 3-5 alkalom után megoldódik!

Ha szeretnéd megváltoztatni az életed, megoldani a problémáidat, elérni céljaidat, keress bátran telefonon
Reinkarnációs-Regressziós utazás,Emléksúly levétel alkalmazásával hatékonyan segíthetek Neked felszínre hozni az elmédben rejlő emlékeket és erőforrásokat, felfedezni és megérteni problémáid gyökerét, megoldani gondjaidat, megtalálni a benned rejlő lehetőségeket, felismerni és elérni személyes céljaidat.
Milyen területeken lehet eredményt, változást elérni utaztatás segítségével?
–  múlt elengedése, megkönnyebbülés, felszabadulás (lezárhatatlannak tűnő múltbéli kapcsolatok, szeretett személytől elbúcsúzás)
– segítségnyújtás lelki kríziseknél, érzelmi blokkok feloldása
– gyerekkori vagy felnőttkori megrázkódtatások, csalódás, kudarc feldolgozása
– önértékelési problémák, önbizalomhiány kezelése, gátlásosság oldása, önbizalom növelés
– egyes régóta fennálló fájdalmak, egészségügyi problémák lelki okainak feltárása
– súlyproblémák kezelése, fogyás
– segítségnyújtás párkapcsolati nehézségeknél
– életcél, küldetés megtalálása
– szexuális zavarok kezelése
– személyiségfejlesztés, képességfokozás (tanulásban, sportban, munkában…)
– tudatalatti tartalmak, problémák okainak feltárása (lelki eredetű, szervi elváltozás nélküli tünetek esetén)
– lámpaláz, szorongás, stressz oldása
– félelmek, fóbiák feloldása meditáció segítségével
– alvászavarok kezelése
– szenvedélyek, rossz szokások leküzdése (pl. leszokni a dohányzásról)
Mit érez Ön a kezelések alkalmával?
A terápiákon átélt élményekről el kell mondani, hogy egyénenként és időről-időre teljesen változó. Ugyanaz a személy egyszer teljesen valós és értékelhető élményt tapasztal, máskor pedig elalszik a kezelés során. Ezek azonban jól körülhatárolható tényezők segítségével befolyásolhatók (Lásd később „az előző életeket feltáró meditációs analízis optimális feltételei” résznél)

Általánosságban elmondhatjuk, hogy a tapasztalat, amit a meditációs analízisben résztvevő személy átélhet az a következő kategóriák valamelyikébe sorolható:

1.) Egyáltalán semmit sem tapasztal a kezelés alatt, már ami az előző életekre vonatkozó élményt illeti. Ez leggyakrabban akkor fordul elő, amikor a páciens például, elalszik az analízis alatt. Az elalvás elkerülése érdekében kérem, kövesse az „analízisre való felkészülés, optimális feltételek” részben leírtakat.
2.) Az elmúlt életekből felmerülő homályos képek jelennek meg az analízis alatt, amelyek egymással való kapcsolata nem teljesen kifejezett.
3.) Képek, jelenetek, színhelyek jelennek meg, amelyek először homályosak, majd egyre jobban kitisztulnak, ahogy a 2-3 órás analízis halad előre.
4.) A regresszió folyamán teljesen részletes tapasztalás zajlik világosan értékelhető helyszínekkel, képekkel, érzelmekkel, de mindezt az eseményektől elkülönülten, mintegy „tanúként” éli át a páciens.
5.) A teljes „ottlét” élménye valamennyi érzékszerv intenzív működésével együtt.

A hozzám forduló emberek nagy része a 3 vagy a 4. kategóriába tartozik. Azok, akik különösen képesek a testi és tudati ellazulásra anélkül, hogy elaludnának, ők az 5. kategóriában lévő élményekre számíthatnak. Mindazok, akik számos félelemmel és ellenállással rendelkeznek az új dolgokkal szemben, ők nagy valószínűséggel az 1-2 kategóriájú élményt fogják tapasztalni az első alkalommal.
Természetesen a kezelésre való ráhangoltság készségében is viszonylag gyorsan lehet fejlődni, amelynek segítségével a harmadik és negyedik típusú tapasztalás már könnyedén átélhető. A legtöbb, nyitott gondolkodású ember még az aktuálisan fennálló izgatottsága mellett is, komoly élményekre számíthat.
Az analízisre való felkészülés, optimális feltételek
Az előző életeket feltáró relaxációs-meditációs analízisben való részvételhez érdemes néhány olyan feltételre odafigyelni, amelyek megkönnyítik az eredményes munkát.

Szánja rá a megfelelő időt, s lehetőleg ne rohanjon a kezelés után sehova, ami miatt a gondolatait a későbbiekben elvégzendő feladatok foglalnák le. Az egyes találkozók 2-3 óráig tartanak. Beszéljük meg a leginkább kedvező időpontot.
A kezelés előtt 20 perccel már kapcsolja ki mobiltelefonját. A „rezgőre”, vagy „halkra” állított telefonok működését tudattalanul is érzékeljük. Hangolódjon rá inkább az Ön előtt álló nagyszerű élményre.
Ne jöjjön éhesen a kezelésre. A mindennapok rohanásában nehéz erre odafigyelni, ezért praktikus, ha van önnél néhány keksz, gyümölcs stb., amely csillapítja éhségérzetét.
Az analízishez szükséges kellemes környezetről én gondoskodom.
Ügyeljen arra, hogy lehetőleg kipihenten, de legalábbis nem álmosan és fáradtan érkezzen a kezelésre, mert egyébként könnyen elaludhat a folyamat közben.
Az elméjének az egyik leghatékonyabb felkészülése az lehet, hogy felad minden elvárást, várakozást az Önre váró élménnyel kapcsolatban. Ha konkrét eredményre való elvárással kezd bele a meditációs analízisbe, az olyanná válhat, mint amikor valaki úgy akarja megetetni a madarakat a parkban, hogy futva közelít feléjük.
Sok emberrel találkoztam, akiket nagyon érdekelt a regressziós analízis, de aggodalommal voltak telve a közben átélhető események miatt. Fontos tudni, hogy a még kedvezőtlen események feltárása után is (visszatérve a jelenbe) kellemes, teljesen kipihent, feltöltődött állapotba kerül az analízisben résztvevő.
Figyelem: Gyógyító és egészségügyi tevékenységet, pszichoterápiát nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat!

spiritualitás pszichológia


YOUTUBE CSATORNÁNKON TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEKET,INFORMÁCIÓKAT TALÁLSZ !
IRATKOZZ FEL TE IS CSATORNÁNKRA! 

Hozzánk nem kell évekig járni! Az oldások ideje alapvetően kb: 2 óra, mert így gyorsan tudunk  eredményt elérni, ezért tapasztalatok alapján egy adott probléma 3-5 alkalom után megoldódik! Természetesen van lehetőség 1 órás oldásra is jönni, de így természetesen több alkalomra lehet szükség.

Nálunk teljesen speciálisan személyre szabottak a kezelések, egészen másképp működik, mint általában a többi terapeutánál, ezért ennek megfelelően alakítottuk ki az árazást is.

Kezelést végzik:
Nagy Gyula

Életterapeuta, Reiki/Nagymester, Tanár, Life Coach
Tel: +36-70-40-99-444

Nagy Judit
Természetgyógyász, Kineziológus, Reikimester
Tel: +36-70-40-99-333

Kezelés ideje és díja:

50-60 perc – 20.000 Ft

80-90 perc -30.000 Ft

100-120 perc – 40.000 Ft