Hívj Minket bizalommal

Nagy Gyula: +36-70-40-99-444 | Nagy Judit: +36-70-40-99-333

A spiritualitás összefoglaló kategórianév. A szellemi, a természetfeletti erők és a lélek értelmezésén, magyarázatán alapuló irányzatokat értjük. Több vallás közös alapelvét jelenti, nem pedig vallásgyakorlást. A spirituális ember úgy gondolja, hogy tettei magasabb rendű célokat szolgálnak, és hisz az ok-okozati összefüggésben. Leegyszerűsítve: valaki, akár jót, akár rosszat tesz, azt vissza is kapja a sorstól, a karmától. Fontos, hogy a spiritualitás nem áll szemben a tudományossággal.

Egy mesternek erős és tiszta energetikával kell rendelkeznie, hogy a hallgatói, tanítványai számára tisztán átadja az energia csatornázásának képességét. Ha kaptál már több mestertől átadást, fogod érezni a jelentős minőségbeli különbséget,mennyit számít a  tanár/mester energetikája és hogy melyik rendszer szerint adja azt át. Másrészt az a  mester, aki nem gyakorolja aktívan azt, amit tanít hogyan taníthatná hitelesen a módszert? Akkor az csak elmélet lesz, tapasztalati átadás nélkül, ahol vak vezet világtalant. Bár valóban fontos, hogy szimpatikus legyen, akitől átadást kapsz, de nézd meg azt is, hogy a mestered hogyan éli az életét, milyen gyakorlata, tapasztalata van nem csak a tanításban, hanem az általa tanított dolgok mindennapos használatában is.

A szellemi tisztaság jegyében ajánlom az ezotériát minden érdeklődőnek, aki szeretne változtatni kicsit az életén, és jobb irányba víve azt, magasabb szintre lépni. Mert ez az ezotéria elsődleges célja, hogy javítson az életminőségünkön. És ez igazán pozitív dolog. Amit érdemes megfontolni, hogy foglalkozzunk-e vele. A válasz egyértelműen igen, hisz a spirituális gyakorlatok rendkívül jók szellemi és fizikai értelemben is. Ismerkedj meg az ezoval, és változtasd jobb irányba az életedet, az ezotéria segít ebben. Egy olyan szellemi tan, amely jól használható a hétköznapokban. Könnyen elsajátítható, érdemes vele foglalkozni.

Már az ezotéria fogalma is azt jelenti, hogy van egy belső kör, akik a kiválasztottak, hogy a tudást birtokolják, és egy magasabb szellemi kaszthoz tartoznak, nem úgy mint azok, akik nem állnak kapcsolatban az ezotériával. Ennek a helyzetnek a nyomán az ezotéria tanításának célja az ember magasabb tudatállapotba való juttatása, akit már nem köt le úgy az anyagi valóság. Ehhez egy bizonyos fajta életmód is társul, ami a kiválasztott kör sajátja. A szellem felébredésének sarkalatos pontja a tiszta tudat, amely közelebb áll az isteni léthez. Ez tehát az ezotéria célja, és az ”alvó” ember nincs ennek tudatában, ő még az anyagi világ vonzásában él, és nem rendelkezik azzal a képességgel, amellyel a tiszta tudattal rendelkező egyén, aki a Szellem vonzásában él, és közel áll az istenséghez. Az egyén célja szerint tehát egy magasabb szellemi régióba érkezik, betartva a tanokat, bejárja azt a szellemi utat, amelyre a léleknek szüksége van.


YOUTUBE CSATORNÁNKON TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEKET,INFORMÁCIÓKAT TALÁLSZ !
IRATKOZZ FEL TE IS CSATORNÁNKRA!