Hívj Minket bizalommal

Nagy Gyula: +36-70-40-99-444 | Nagy Judit: +36-70-40-99-333

A holisztikus gyógyászat az embert testi-lelki és szellemi síkon, tehát teljes egészében vizsgálja. Természetesen a holisztikus gyógyításba beletartozik a keleti gyógyászat minden formája és a természetgyógyászat összes tudománya, mely a test, a szellem és a lélek vizsgálatával foglalkozik.

A holisztikus gyógyítás SZEMÉLY CENTRIKUS. A mai orvoslásban a BETEG egyre jobban ELVÉSZ az elméleti vonatkozások megteremtése között.  Az lenne a kedvező, ha a betegséget nem csak különálló folyamatként szemlélné az orvoslás, hanem a gyógyítás középpontjában a BETEG állna, nem a betegség… Fájdalom és Stresszoldó Központunk célja ennek megvalósítása. A holisztikus gyógyító felismeri, hogy kellemetlenségeink, fájdalmaink az egyensúly hiányának tünetei.

Ez az egyensúlyhiány pedig lehet fizikai probléma, mely fizikai testünkkel való rossz bánásmódból ered, például egészségtelen diéta, mozgáshiány, vagy kevés alvás következményeképpen. Az egyensúlyhiányt azonban okozhatja az is, hogy mentális, érzelmi, és spirituális szükségleteink nem kerülnek kielégítésre. Mikor holisztikus gyógyító vizsgálja a beteget, egyik aspektust (szellem, test, lélek, és érzelmek) sem hagyja figyelmen kívül. Egyszerűbben szólva: a holisztikus gyógyító az “egész személyt” vizsgálja, hogy teljes értékelést végezhessen és az abból kapott információkat felhasználhassa a legmegfelelőbb gyógymódok kiválasztásakor.

Ne feledjük, nem mindegyik holisztikus gyógyító fog ugyanúgy eljárni, hiszen mindegyiknek megvan a maga egyéni tapasztalata, illetve specialitása. Hatékonyan segíthetek Neked fájdalmat és stresszt csökkenteni, felszínre hozni az elmédben rejlő emlékeket és erőforrásokat, felfedezni és megérteni problémáid gyökerét, megoldani gondjaidat, megtalálni a benned rejlő lehetőségeket, felismerni és elérni személyes céljaidat.